7 modnih pitanja

Gea Glazar: “Za mene je moda isticanje osobnosti i karaktera”

Dijana Ljubanović

FOTO/Instagram @geaglazar

FOTO/Instagram @geaglazar

Upoznajte simpatičnu Geu koja se ne boji kroz modne odabire pokazati snažnu, ali i lepršavu osobnost.Kreativna osobnost svoj pečat ostavlja na modne odabire pojedine osobe i ormar koji je originalan, inovativan i potpuno individualan.


Nesumnjivo će postojati cjelokupni utjecaj onoga što želite poručiti, onoga što ste, što volite i na koji način živite. Bilo da birate boho stil s organskom zemljanom privlačnošću, pročišćeni stil  ili retro – ali uvijek ćete uspjeti nabaviti originalne i jedinstvene dodatke kako biste razvili svoju vrlo prepoznatljivu kombinaciju. U tome vam zasigurno mogu pomoći i zanimljivi remeni, satovi, nakit, šalovi, kape i torbice.


Ovo je dama koja je svoj stil opisuje kao kreativan i zanimljivim jer se pri odabiru modnih komada vodi vlastitim osjećajima i kreativnim idejama kojima se voli poigrati.
Jednom kad pronađete stil koji vam odgovara i zbog kojeg se osjećate dobro, nema razloga da ne nastavite u tom smjeru. Upoznajte Geu koja obožava estetiku i stoga je njeno odijevanje neobični poligon jedne karizmatične ljubiteljice mode.


View this post on Instagram

A post shared by gg (@geaglazar)Tko je Gea, čime se bavi i kako bi opisala svoj stil?


Gea je kreativna dvadesetogodišnja koja uživa u modi i beauty svijetu. Bavi se kozmetikom te noktima, a svoj bih stil nazvala upravo takvim – kreativnim.


Omiljeni kreator ili brend i zašto?


Omiljeni brend te ujedno i najveći dio mog ormara zauzima Zara, a od luksuznih brendova najdraži mi je Louis Vuitton.


View this post on Instagram

A post shared by gg (@geaglazar)Što je za Vas moda?


Za mene je moda isticanje osobnosti i karaktera, pa tako i ja oblačim ono što se meni sviđa taj dan i kako se ja taj dan osjećam.


Kakvu ulogu imaju modni dodaci u Vašem stilu? Gdje ih kupujete i koji su vam omiljeni?


Modni dodaci zauzimaju jako veliku ulogu jer njima se može začiniti neki sasvim basic outfit. Omiljene su mi uvijek neke zlatne naušnice, a kupujem ih gdje god ih nađem, pretežito u H&Mu.


View this post on Instagram

A post shared by gg (@geaglazar)Koja Vam je omiljena boja, a koji materijal?


Od omiljenih boja izdvojila bih crnu i koraljnu. Iako koraljnih stvari zapravo baš ni nemam, jako volim uklopiti koraljni ruž u neki od outfita. Najdraži materijal mi je koža, obožavam kožne jakne.


View this post on Instagram

A post shared by gg (@geaglazar)Što volite u ljetnoj garderobi, što u zimskoj?


Najviše uživam u ljetnoj garderobi. Najdraže su mi ljetne haljine i suknje, a od zimskog dijela najviše volim dobre jakne i čizme.


Modni savjet koji biste dali čitateljicama?


Moj modni savjet bi bio: Nemojte misliti što će drugi reći na vaš stil, samo budite svoji.


View this post on Instagram

A post shared by gg (@geaglazar)Volite modu i želite inspirirati naše čitateljice svojim modnim kombinacijama? Odgovoriti na 7 modnih pitanja? Taggajte @life_novi_list na svojim Instagram streetstyle fotkama. Možda iduće nedjelje baš vaš stil posluži kao Modna inspiracija s Instagrama.