Aminess Wine & Gourmet Nights

Svi putevi vode na Krk: znamo gdje se priprema najbolja gastro večera

Life/Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Doživite jedinstvenu kulinarsku avanturu!

Ljetne večeri stvorene su za romantične trenutke, opuštanje s najboljim prijateljima ili druženje s obitelji, a još kada se sve to začini gastro delicijama koje maze nepca i neodoljivom kapljicom koja ih prati u stopu, rezultat su uspomene koje ćete pamtiti za čitavi život.


Jednu takvu uspomenu stvorit ćete u sklopu gastro događaja “Aminess Wine & Gourmet Nights” koji će vas upoznati s lokalnim wine & gourmet delicijama te daškom egzotičnosti.


Ekskluzivne večere u pet sljedova u režiji poznatih majstora kulinarstva chefova poput Davida Skoke, Matije Bogdana i Hrvoja Zirojevića te slovenskog chefa Janeza Bratovža, osigurat će vam  isprobavanje inovativnih specijaliteta pripremljenih od vrhunskih i najboljih svježih lokalnih namirnica.


Dodatnu čaroliju uz svaku večeru stvorit će i kušanje vina vrhunskih vinara koji će svojim okusom pratiti gastro poslastice pred vama.


Čaroliju spoja eno-gastrologije okruženi morem, moći ćete doživjeti već 19. srpnja kada će se u 7 Seas Restaurant & Baru u Njivicama na otoku Krku s početkom u 19:30 sati rasplesti


Neodoljiv jelovnik od pet sljedova pratit će vrhunska vina Vinarije Galić i Vinarije Katunar, a na vama je samo da pozovete one ljude na koje prvo pomislite kada netko spomene gastro delicije i more!Chef Matija Bogdan


 


Impresivan koncept


Koncept visoke gastronomije 7 Seas inspiriran je raznovrsnošću namirnica i destinacijama na Jadranu, a označava upotrebu kvalitetnih lokalnih sastojaka i vrhunsku razinu usluge te sofisticirane kulinarske tehnike Aminess gourmet tima.


Impresivan je to koncept koji svim ljubiteljima dobre hrane pruža impozantno gourmet iskustvo, uz pažljivo osmišljen jelovnik koji potpisuje chef Matija Bogdan.


7 Seas Restaurant & Bar nalazi se na dvije destinacije – u Njivicama na otoku Krku, okružen morem i prekrasnom netaknutom prirodom, te u Korčuli u Aminess Korčula Heritage Hotelu.


Aminess Wine & Gourmet Nights

Večere se održavaju jednom mjesečno tijekom cijele godine u u Aminess restoranima na čak tri destinacije – restorani Oliveto i Half 8 u Novigradu, te 7 Seas Restaurant & Bar na Krku (Njivice) i Korčuli (7 Seas Restaurant & Bar u sklopu Aminess Korčula Heritage Hotela).