Kako slatka priča!

Slučajno smo naišli na video koji tjera suze na oči. Vlasnik pronašao svoju mačku nakon 7 godina

Sanda Milinković

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Video je star dvije godine, ali jedna je to od onih bezvremenskih priča koje je uvijek lijepo čuti.Nedavno nam je na Facebooku počeo “iskakati” video kojeg su korisnici danonoćno dijelili po raznim grupama za ljubitelje životinja, a iako je video star dvije godine, jedna je to od onih bezvremenskih priča koje je uvijek lijepo čuti.


Videosnimka od nekoliko minuta pokazuje emotivni susret Roberta i njegove mačke Chebona i to nakon sedam dugih godina razdvojenosti.


Chebon je nestao u vrijeme kada se trebao preseliti s Robertom iz Los Angelesa u Ohio, a njegov je vlasnik čak i odgodio preseljenje na godinu dana ne bi li pronašao svog ljubimca. Nažalost, bezuspješno. Kaže da se svakodnevno molio njegovom povratku, ali na kraju je izgubio nadu da će ga ponovno ugledati.
Sedam godina kasnije, Gena iz okruga Ventura u Los Angelesu, pronašla je Chebona koji je tada imao 19 godina. Mačka boležljivog izgleda pronašla je kraj ceste gdje se igrao s djecom. Vidjela je da je mačak u lošem stanju pa ga je odvela u Veterinarsku bolnicu na liječenje.


Veterinari su tijekom pregleda pronašli Chebonov mikročip i uspjeli kontaktirati Roberta u Ohiju. Čim je čuo nevjerojatnu vijest da je  pronađen njegov mačak, Robert je avionom doletio u Kaliforniju.


Kako stoji u opisu videa na profilu Ventura County Animal Services koji je susret u to vrijeme prenosio uživo na Facebooku: “Svi su plakali. Ovo je bio najemotivniji susret kojeg smo ikada vidjeli. Ako vas ovo ne uvjeri da čipirate svoje ljubimce, onda ne znam što će vas uvjeriti. Robert će provesti nekoliko dana u Kaliforniji, a onda zajedno s Chebonom ide kući.”


Videosnimka je predivna, a definitivno najljepši trenutak je kada Chebon skoči Robertu u naručje i onda ga – zagrli.