Medvjeđe "da"

Pogledajte najslađe vjenčanje ikad: Agencija Noi Due organizirala je vjenčanje medvjedića

Life

Foto: Studio Kontuš

Foto: Studio Kontuš

Ljubavna priča stiže nam iz Gorskog kotara.

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima.


“Nažalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost.


Nedostaje nam radost planiranja, osmjesi na licima, uzbuđenja među sudionicima, kreativnost, inspiracija, mašta bez granica!


U ovim neizvjesnim i pomalo teškim vremenima započeli smo jedan veseli projekt, vjenčanje plišanih medvjedića, kojim želimo razveseliti prijatelje i poznanike.


Slastičarna gdje su se medvjedići upoznali


Oduvijek medvjedići izmamljuju osmjeh i nježnost kod male djece, ali i odraslih. I mali i veliki bili su svjedoci naših odrastanja, grlili nas i tješili na tom putu.


S velikim veseljem prionuli smo planiranju i organizaciji vjenčanja Uršule i Bernia.


Uršula i Bernie na dogovoru u agenciji. Žele doznati sve što se nudi i koliko će ih to koštati


Uršula i Berni imali su pune šape posla! Izabrali su pozivnice, slatki menu, torte i kolače, darove za svoje plišane goste, cvijeće, vjenčanicu, odijelo, leptir mašnu i ostale važne detalje poput fotografa i snimatelja koji će zabilježiti njihov čarobni dan.


Prije posla oko organizacije, uživali su i na skijanju!


Svaki dio naše lijepe zemlje može biti predivna scenografija za vjenčanja. Za Uršulu i Bernia izabrali smo šumu Gorskog kotara. Jer gdje bi medvjedići željeli imati svoje vjenčanje, nego u šumi?!


 


Biranje vjenčanice…


 


I biranje odijela!


Ovom medenom pričom želimo inspirirat, razveselit i poručiti mladim ljudima da vjeruju u ljubav, da krenu upravo sada njihovim putem.


Gužva na putu za momačku.


 


Savršena frizura za savršeni dan!


I neka svaka vjenčana priča mladenaca bude najljepše ispričana priča baš poput Uršulove i Bernijeve. Uživajte u ljubavnoj priči medvjedića iz Gorskog kotara!”, poručuju iz agencije.


___


Fotografije: Studio Kontuš