#thinkpink

Izlozi Remax Centra nekretnina i ovog mjeseca odaslali važnu poruku

Life

Foto: Moreno Pavličić

Foto: Moreno Pavličić

Već je poznato da izlozi ove tvrtke frekventnost svojih lokacija koriste za komunikaciju društveno važnih porukaMjesec listopad posvećen je podizanju svijesti javnosti o raku dojke. To je još jedna u nizu prilika u kojoj imamo mogućnost naglasiti značaj prevencije i ranog otkrivanja raka, te  prilika da se svi zajedno podsjetimo kako je potrebno na vrijeme početi brinuti o svom zdravlju, ali i u većoj mjeri pomoći onima koji su već oboljeli.


Brojne tvrtke i poznate osobe tijekom listopada odlučuju se pomoći u podizanju svijesti javnosti o ovom zdravstvenom problemu, a posebno zanimljiva nam je bila ona koju smo primijetili kod agencije Remax Centar nekretnina.


Već je od prije poznato da se stanovnici Republike Hrvatske znaju udružiti u brojne pokrete i akcije. Brojne tvrtke i poznate osobe tijekom listopada odlučuju se pomoći u podizanju svijesti javnosti o ovom zdravstvenom problem. Upravo je to učinio i Remax Centar nekretnina.
Remax Centar nekretnina, kao najveći Remaxov franšizer u Hrvatskoj, trenutno posluje s 8 ureda koji se nalaze u Zagrebu, Rijeci, Crikvenici, Opatiji, Puli, Rovinju, Poreču i Umagu. Frekventne lokacije svojih ureda iskoristili su na način da su umjesto nekretnina u svoje izloge istaknuli ohrabrujuće poruke za sve žene koje se bore s rakom dojke. Uz objave na našim društvenim mrežama, tijekom cijelog listopada naše tajnice nosile su prepoznatljive roze vrpce kako bi dodatno podizale svijest javnosti o raku dojke, ističu iz Remax Centra nekretnina.


Foto: Moreno Pavličić


Podsjećamo prema „Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar“, po pojavnosti i smrtnosti rak dojke je već dulje vremensko razdoblje među vodećim uzrocima raka u žena. Rak dojke najčešće se pojavljuje u žena iznad pedesete godine života, a iako mogu oboljeti i znatno mlađe žene, oko 1 % oboljelih čine i muškarci.


Na podizanju svijesti žena i ukupne javnosti o izazovu raka dojke napravljeni su značajni iskoraci te i primjerom ove tvrtke vidimo kako se osim javnih osoba i tvrtke sve više aktivno uključuju.


„Izrazito nam je drago što možemo koristiti vlastite kanale u promicanju važnih društvenih pitanja i problema. Ovo nije prvi put da se uključujemo u slične akcije te je društvena odgovornost i dio naših zaposlenika, ističe voditelj riječkog ureda Remax Centra nekretnina, Ivan Glavak.


Listopad ne mora biti jedini mjesec kada ćeš paziti na svoje zdravlje, pa podsjeti bitne žene u svom životu da obave pregled.


Poruke na izlozima: 


“Ti si žena majka kraljica”


“Nisi sama”


“Ovo je samo poglavlje, a ne cijela priča”


“Snaga je u tebi”