Ljeto u gradu

Raskošni ELFS editorijal za nove ljetne uspomene donosi i novu, impresivnu kampanju

Sanda Milinković

elfs

elfs

Sunčane naočale okosnica su ljetne kolekcije kojom se protežu ugodni materijaliLjetni dani u gradu znaju itekako biti zabavni, parkovi su predivni, a mjesta za izlazak i stanku od posla je nikad više ili ih samo u hladnije doba godine manje percipiramo.


S prvim danima ljeta za dozu inspiracije pobrinuo se naš najuspješniji modni brand ELFS. Iako smo komade s ovim poznatim potpisom proteklih mjeseci uglavnom kupovali putem svima poznatog njihovog  webshopa ljetne komade možemo razgledati i kupovati u prekrasnim ELFS shopping oazama u Zagrebu, Splitu i Rijeci čiji Vas prostrani dizajnerski interijeri s dobrodošlicom dočekuju!


ELFS haljine ženstvenih silueta u mornarskom ruhu


Zaljubljenica u make-up Nabilah Haron pred objektivom fotografa Danijela Galića utjelovila je viziju ELFS žene u ovim toplim danima. Idila na fotografijama nastala je u najužem centru glavnoga grada u jednom od najljepših parkova, zagrebačkom Tomislavcu.
Sunčane naočale okosnica su ljetne kolekcije kojom se protežu ugodni materijali uzoraka i tekstura koje vrište LJETO!


Haljine ženstvenih silueta dobile su mornarsko ruho, a modni dodaci s animal uzorkom kao i u monokromatskim varijantama sjajno nadopunjavaju sve kombinacije.