Trendi zimska vjenčanja

Editorial koji bi vas mogao inspirirati da svoju ljubavnu priču pretvorite u pravu zimsku bajku

S.M.

Foto: La Vie Studio

Foto: La Vie Studio

Dvorac Stara Sušica savršeno je poslužio za predstavljanje ove zimske ljubavne bajke.Godina koja je iza nas uvelike je promijenila naše navike u svakom segmentu života i donijela neke nove trendove pa tako i kada su u pitanju vjenčanja. Brojna su vjenčanja prošle godine morala biti odgođena, a najpoželjniji proljetni i ljetni termini u 2021. godini popunjavaju se brzinom svjetlosti, unatoč neizvjesnosti koja još uvijek traje, međutim, ovaj zimski wedding editorijal koji potpisuje Fidelio Tailored Clothing bi vas inspirirati da svoju ljubavnu priču pretvorite u pravu zimsku bajku. 

 Editorial s vjenčanim outfitima inspiriran Sankt Peterburgom


Stari mlin, maleno jezero opasano šumom i pahulje koje ne prestaju padati bili su prava atmosfera za priču o jednom romantičnom i nježnom vjenčanju.


Tamno zeleni sako s kontrastnom bordo vunenom kravatom, u kombinaciji s hlačama boje slonovače, skladno se uklopio s dugom vjenčanicom od čipke boje crvenog vina te smaragdno zelenom bundom i rukavicama iste boje.


editorial
Poluspuštena valovita kosa i make up s naglašenim usnama dodatno su zaokružili ovaj stil, a netipičan, drugačiji vjenčani outfit u ovim zimskim, kontrastnim bojama pokazao se kao pravi odabir za ovu šumsku lokaciju.


Vjenčani outfit inspiriran Sankt Peterburgom i raskošnim ruskim vjenčanjima savršeno se uklopio u dvorac Stara Sušica. Ovaj povijesni dragulj Gorskog kotara u netaknutoj stoljetnoj šumi idealna je scenografija za glamurozno zimsko vjenčanje.


Crne smoking hlače i baršunasti sako tamne ljubičaste boje s crnim reverima vjerno su predstavili luksuz i eleganciju dvorca, nadopunjujući se savršeno s nježno rozom vjenčanicom ukrašenom perlama te bijelim krznom i šubarom.
Iako je snimanje ovog editorijala obilježeno snježnim pahuljama, s fotografija zrači isključivo toplina i ljubav, pa neka vam ove bajkovite fotografije budu inspiracija za savršeno zimsko vjenčanje i jedan potpuno drugačiji stil.


 


 


Fotografije: La Vie Studio


Odijela: Fidelio Tailored Clothing


Haljine: Biba vjenčanice


Frizura: Karla Benić 4look bio eco; Gentlemen’s Shop


Make up: Gea Glažar 4look bio eco