Preslatko

Dreamoholic: Hrvatski brend najslađih dječjih jastučića

Dijana Ljubanović

FOTO/Instagram @dreamoholic

FOTO/Instagram @dreamoholic

Iza brenda Dreamoholic,  odnosno predivnih dječijih ručno rađenih jastučića stoji producentica Mirna Bučević kojoj je ovo hobi.Nepogrešiv osjećaj za estetiku Mirna pokazuje u svakom segmentu života, tako je njezin sofisticirano uređen stan nemalo puta punio novinske stupce, a jastučići koje izrađuje osvajaju srca mama koje uživaju u minimalizmu i finoj estetici.


Dreamaholic jastuci, već su godinama veliki hit za najmlađe. Pogotovo kada su u pitanju posebni pokloni i posebne prilike u kojima želimo posebno obradovati djecu. Od krštenja do rođendana, poklon u vidu plišanih slonića, oblaka ili slova, posebna je gesta koju ćete prirediti mališanima i njihovim roditeljima koji cijene Mirnin rad.


View this post on Instagram

A post shared by Dreamoholic (@dreamoholic)

Ručno rađene, pomno dizajnirane i preslatke dječje potrepštine s Mirninim potpisom, bit će predivan dodatak dječjoj sobi i omiljeni plišani prijatelj najmlađima.


View this post on Instagram

A post shared by Dreamoholic (@dreamoholic)View this post on Instagram

A post shared by Dreamoholic (@dreamoholic)„Prestala sam brojati koliko smo jastuka slova napravili tijekom godina… možda 1000, možda više? Mi smo mali studio koji je više hobi od biznisa, svi imamo svoje dnevne poslove i svoje ‘prave’ živote. Ovo je povlačenje, proces liječenja, ravnoteža, osobna ručno rađena (bajka)…


Često sam lutala ako sam htjela da to postane pravi posao, pouzdan prihod, obveza i disciplinirana proizvodnja… Valjda sam napustila ideju… ali, ono što sam htjela je pokazati svojoj djeci primjerom da uvijek postoji mogućnost da svoje talente i napore uložite u vrijednost, i da je mudro i utješno znati da imate opcije… opcije koje ste sami izgradili, svojim umom i rukama…


U međuvremenu,  ‘pravi’ biznis ide odlično, a ponekad ljudi lutaju zašto sam zadržao ovaj mali brand budući da je toliko posla i toliko vremena i u Isto vrijeme kada sam mogao zaraditi xyz puta više novca u svojoj tvrtki.


Pa ovo je uvijek bilo utočište, prijeko potrebno. Također, ovo je neizvjesno vrijeme, a sva vremena su neizvjesna, bolje je imati opcije. Čak i ako je vaga toliko manja, još uvijek je toliko vrijedna. Mentalno. Za mene. Dakle, u ovom vremenu odraza i zahvalnosti, želim zahvaliti svakome od vas na podršci Dreamoholičara.


Toliko mi znači, pogotovo što radim tako sporo i ponekad sam toliko nepouzdana sa rokovima da čak i ja imam utisak da je ovo zabava i igra. I to je – zabava i igra i meditacija. I tako se nadam da će svatko pronaći svoje. Tako je važno igrati se“, Mirnina je poruka s Facebook stranice.


View this post on Instagram

A post shared by Dreamoholic (@dreamoholic)View this post on Instagram

A post shared by Dreamoholic (@dreamoholic)View this post on Instagram

A post shared by Dreamoholic (@dreamoholic)