“Gioia di vivere”

Dizajnerica Antonela Gregorović ima novi modni editorijal. Fotografije nastale u Opatiji doista su divne

Life

Foto: Ana Lorencin

Foto: Ana Lorencin

“Gioia di vivere”, radost življenja, spoj je prirode, prirodnih materijala i prirodne ljepote kombinirano uz prekrasan editorialVrijeme pandemije bilo je jako kreativno za vodnjansku modnu dizajnericu Antonelu Gregorović. Nakon što se prošle godine tik pred loockdown vratila iz Pariza gdje je predstavila svoju kolekciju, želja za stvaranjem i napretkom nije izblijedjela.


“U ovim tmurnim vremenima svima treba malo radosti života pa je Antonela svoju kolekciju nazvala “Gioia di vivere”. Kolekcija je to kakvom se ne bi posramili ni svjetski brendovi, u njoj je cijeli spektar svega što vam treba, od odjeće za slobodno vrijeme, dnevni look, večernje haljine pa do ukrasnih jastuka za kuću te modnih dodataka za kosu.


Foto: Ana Lorencin


U vremenima kada nema svečanih događaja trenerke su postale pravi statement u odijevanju. Antonela ih je predstavila u tri različite varijante, u dva kroja za proljetne, te ljetne sa kratkim puf rukavima. Izrađene su od najfinijeg pamuka dok su ljetne od modala koji je na koži pravo osvježenje za vruće ljetne dane.
Majice sa printom već su dugi niz godina prisutne u njenoj ponudi, crteže inspirirane Antonelinim kreacijama izrađuje Marina Barbancic. Crtež uvijek prati simpatičan tekst, pa osim ilustracije koja je posvećena kolekciji iz Pariza, koju prati i samo ime kolekcije “La vie est belle” tu su i oni posvećeni novoj kolekciji sa natpisom “I’m a sweet disaster” ili “Living the sweet life”.


Foto: Ana Lorencin


Kolekcijom prevladavaju prirodni materijali poput pamuka i svile, boje su inspirirane bombonima, pa možemo pronaći cijelu paletu od puder roze, svijetlo plave, mint zelene, žute i lavande te neizbježne bijele.


Antonelu karakterizira ženstvenost sa detaljima volana i vrhunska izrada, što se može vidjeti i u ovoj kolekciji. Za snimanje kolekcije odabrala je pomalo skrivenu i jednu od najljepših lokacija u Opatiji, Amerikanske vrtove.


Fotografije potpisuje Ana Lorencin, za šminku je bila zadužena Doris Horozovic te za kosu Andrijana iz frizerskog salona Artistic.


“Gioia di vivere” najbolje su ovjekovječile četiri totalno različita tipa modela Nika, Nuria, Lucia (N Model Croatia) i Ana. U vremenima kad svi žele izgledati isto, Antonela je pokazala da je ljepota u različitosti, u prirodnom izgledu, u osmjehu.


Foto: Ana Lorencin


Specijalno izdanje – Picnic


Snimanje ima i dio specijalno izdanje “Picnic” osmišljeno kao promocija lokalnih proizvođača. U ovim teškim vremenima svima nam je potrebno zajedništvo i podrška pa je tako Antonela okupila za dekoracije od plexiglasa Sorinelle iz Rovinja, macarone u boji kolekcije izradili su u Izo-Isidora patisserie, Muffine i tortu Debora iz Fresh Baked Cake, pjenušac Meneghetti, nakit La Amisha te ukrasni jastuci dio Antoneline Home kolekcije.


Kako bi upotpunili cijeli look tu su i trenutno veoma aktualni lastici za kosu, izrađeni isključivo od 100 % svile kao najbolja opcija za kosu. Svila je jedini materijal koja štiti kosu od pucanja, ne petlja i njeguje, lastici su dostupni u više boja i dvije veličine upakirani u ukrasnu kutijicu.


“Gioia di vivere”, radost življenja, spoj je prirode, prirodnih materijala i prirodne ljepote kombinirano uz prekrasan modni editorial svjetskih razmjera u lokalnoj izvedbi”, stoji u priopćenju.


Foto: Ana Lorencin