Drama u bečkom cirkusu

Deva ugrizla majku i kćer jer su sa sobom nosile vreću mrkvi

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Posjetiteljice jednog cirkusa u Beču nastradale su jer su htjele hraniti životinjeU jednom austrijskom cirkusu druženje majke i kćeri nije prošlo onako kako su one zamislile. Umjesto da se vrate s izleta sretnw i zadovoljne, one su zadobile ozljede, a za to je kriva jedna proždrljiva deva.


U cirkusu u Beču je prošli vikend došlo do incidenta u kojeg su bile uključene majka (65) i kćer (38) koje su smatrale kako je hranjenje životinja baš jedna dobra ideja. Sa sobom su ponijele vreću punjenu mrkvama te se uputile hraniti deve.


U jednom trenutku je proždrljiva deva pokušala zgrabiti hranu pri čemu je gurnula stariju ženu koja je pala. Dok je žena ležala na podu deva je pokušala doći do njene vrećice te ju je pri tome ugrizla za podlakticu. Kćer je htjela pomoći majci, no i ona je držala vrećicu s mrkvama. Deva je pokušala doći i do njene hrane te je ugrizla i kćer.
65-godišnjakinja je završila u bolnici s težim ozljedama, a kako su zaposlenici cirkusa objasnili policiji, na ogradi je bila izložena natpis koji govori o zabrani hranjena životinja. No, navodno je tu zabranu skinula sama deva (domišljato, nema što) ili netko od drugih posjetitelja. Istraga je u tijeku.