BEAUTY TECH UREĐAJ

Danas obilježavamo Svjetski dan NLO-a: Foreo vas vodi na putovanje svemirom uz UFO 2

Life

Foto: Foreo

Foto: Foreo

Beauty entuzijasti će u svemirskim performansama moći uživati uz futuristički FOREO UFO 2 uređaj.2. srpnja je poseban dan za sve ljubitelje nadnaravnog, čije će oči u potrazi za svjetlećim objektima, biti uperene u zvjezdano nebo. Od 1947. godine, kad je neidentificirana letjelica iznenadila stanovnike grada Roswell u američkoj saveznoj državi New Mexico, na ovaj se datum obilježava Svjetski dan NLO-a.


Dok će ljubitelji neistraženih dubina svemira ovu večer obilježiti gledanjem prigodnih filmova ili tematskim zabavama, beauty entuzijasti će u svemirskim performansama moći uživati uz futuristički FOREO UFO 2 uređaj, koji intenzivnim 2-minutnim tretmanom osigurava sjajnu kožu i dugotrajnu hidrataciju.


Foto: Foreo


Njegova napredna tehnologije i inovacije u spoju s biorazgradivim maskama, inspiriranima korejskom njegom kože, pružaju profesionalnu njegu koja će odgovarati svim tipovima kože. Kombinirajući termoterapiju, krioterapiju, T-Sonic pulsacije i puni spektar LED svjetala UFO 2 poboljšava apsorpciju sastojaka maski i osigurava personalizirani tretman koji će vas opustiti i dubinski nahraniti vašu kožu.


Foto: Foreo
Savršena maska za vruću ljetnu večer i uživanje u pogledu na zvjezdano nebo? Hidratantna Bulgarian Rose sheet maska, koja se može koristiti za samostalni tretman ili u kombinaciji s UFO 2 uređajem. Obogaćena laticama ruža, uljem jojobe i antioksidativnim svojstvima ružine vodice, ova luksuzna maska će vašoj koži donijeti pravu eksploziju svježine, pogotovo uz krioterapiju UFO 2 uređaja.


Foto: Foreo


Ako se želite teleportirati u budućnost ljepote, Svjetski dan NLO-a obilježite uz svemirsku tehnologiju FOREO uređaja i uživajte u najljepšoj koži do sada.


FOREO UFO 2 dostupan je kod službenih FOREO partnera: Douglas, Martimex i FABU spot, a Farm To Face sheet maske na DM prodajnim mjestima i webshopu.