Ljetni styling

Cvjetne haljine su drugo ime ljeta. Ovih devet modela želimo nositi zauvijek

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Bilo da su za proljeće ili ljeto, cvjetne haljine su naprosto klasik kojeg svaka žena ima u svom ormaruSvi znamo za izjavu iz popularnog filma “Vrag nosi Pradu” koja glasi “Floras? For spring? Groundbreaking.” koju je tako bitchy izjavila glumica Meryl Streep u ulozi Mirande Priestly. No, ne možemo si pomoći – cvjetne haljine su tako stvorene za tople dane. 


Bilo da su za proljeće ili ljeto, cvjetne haljine su naprosto klasik kojeg svaka žena ima u svom ormaru i voli ga nositi. Haljine s cvjetnim printom nikad neće izaći iz mode i svake godine čine jednu od glavnih ponuda vodećih street style brendova. 


Jedino što se eventualno razlikuje je popularnost pojedinog uzorka – ponekad je IN palmin cvijet, druge sezone su obožavane ruže, a već treće suncokreti. No, to ne znači da taj isti uzorak ne možemo nositi i jednom kada “izađe” iz mode. Jer kao što smo naglasili – cvjetni print u bilo kojem obliku je uvijek IN. 
Provjerili smo aktualnu ponudu vodećih high street brendova i odabrali uistinu raznolik prijedlog cvjetnih haljina. Bilo da volite mini, midi ili maksi haljine, sitni ili veliki uzorak – na ovom popisu top 9 haljina naći ćete ponešto za sebe. 


HM, Cijena: 29,99 Eura


Mango, Cijena: 299,90 kn


Reserved, Cijena: 249,90 kn


Zara, Cijena: 199,90 kn


H&M, Cijena: 39,90 Eura


Zara, Cijena: 299,90 kn


Mango, Cijena: 399,90 kn


Reserved, Cijena: 249,90 kn


Zara, Cijena: 299,90 kn