Capsule collection

Chic de Lin kolekcija brenda IZAKOVA savršena je za ljeto. Laneni komadi su potpuno bezvremenski

Sanda Milinković

Foto: PR

Foto: PR

Izabel Kovačić otkriva da im je želja bila stvoriti odjeću koja izgleda dobro i pruža maksimalnu udobnost

Brend IZAKOVA lansirao je najnoviju lanenu capsule kolekciju Chic de Lin kojom dominira elegancija od prirodnih materijala uz jedinstvenu kombinaciju stila, udobnosti i održivosti.


Chic de Lin kolekcija je osmišljena za modernu ženu koja cijeni kvalitetu, sofisticiranost i ekološku odgovornost, a kroz svaki komad prožima se strast prema detaljima, vrhunskoj izradi i autentičnosti.


Kolekcija uključuje moćne capsula komade, laneni prsluk i lanenu suknju dostupnu u dvije boje (Mocha Dream i Ivory Breeze). Obožavamo ih zbog njihove prilagodljivosti za sve prilike, a pogotovo laneni prsluk koji nudi svestranost i može se nositi samostalno. Romantičarke će razveseliti lanena suknja jednostavnog kroja koja donosi dašak elegancije, ali i udobnosti koju itekako cijenimo u vrućim ljetnim danima.
Maksimalna udobnost


Kolekcija Chic de Lin izrađena je od 100 % prirodnog lana zbog čega je prozračna, mekana i dugotrajna, a komadi bezvremenskog dizajna nosit će se – vječno!


“Izuzetno smo uzbuđeni što možemo predstaviti Chic de Lin kolekciju našim kupcima,” izjavila je Izabel Kovačić, osnivačica brendova lunilou i IZAKOVA.


“Ova kolekcija je rezultat naše posvećenosti vrhunskoj kvaliteti, održivosti i želji da našim klijentima ponudimo nešto zaista posebno.


Vjerujemo da će svaki komad iz ove kolekcije postati omiljen dio njihovog ormara. Želja nam je bila stvoriti odjeću koja ne samo da izgleda predivno, već i pruža maksimalnu udobnost, posebno u osjetljivim periodima kao što je trudnoća”, zaključuje Kovačić.