I ljetu je kraj/Charlie design

Charlie design predivnim podvodnim fotografijama slavi kraj ljeta

Mija Dropuljić

FOTO: Sanja Baljkas/RedCat

FOTO: Sanja Baljkas/RedCat

Gotovo nestvarnim podvodnim vizualima Charlie design iako u našoj mašti, nastoji produžiti ljeto.Jedan od naših najpoznatijih modnih brendova, Charlie design, za kraj ljeta predstavlja divnu modnu priču koja nestvarno lijepim vizualima želi produžiti najbezbrižnije godišnje doba.


Prozračna bijela odjeća, kupaći kostim, trake, tunika, samo su u funkciji akcentiranja i transparentnosti mora. Lik modela uronjen u kristalno čisto more priziva u svima nama osjećaj nesputanosti i slobode, koja nam je ovih dana potrebnija nego ikad.Androgina figura koja fluidno pluta ili je uronjena u more, ostavlja dojam nepripadnosti vremenu i prostoru. Ona je naprosto tu, da nas podsjeti da, iako je ljetu kraj, more će zauvijek  biti tu, sljedećeg i sljedećeg ljeta… 


More za Loredanu ima posebno značenje i njena je najznačajnija inspiracija. Kad more dišeš i nosiš u sebi cijelu godinu, bez obzira na to gdje se nalaziš, onda su ovakvi vizuali skoro pa prirodan rezultat.


I Lori i Sanja i Lora /Loredana/ su iz Šibenika, i samo snimanje je obavljeno u uvalici kraj Šibenika, tako da ova morska priča pod neposrednom prijetnjom jeseni, dobiva dodatno na težini, bilo bi sjajno da svima uljepša duge zimske dane, samo do sljedećeg ljeta meni sigurno hoće!

„Posebno se veselim snimanju podvodnih fotografija To već tradicionalno snimamo. Sa Sanjom sam već surađivala na par zanimljivih projekata. Lora za Charlie snima treći put. Prije desetak godina bila je lice Charliejeve kampanje. I za svih nas osnovna je poveznica: Šibenik“, izjavila je dizajnerica Loredana Bahorić.


Tim:
Fotografije
: Sanja Baljkas / RedCat
Model: Loredana SŠ