povodom »ženskog mjeseca«

BORBOLETA X DENI BALETA Vrlo inspirativna suradnja

Foto: STANISLAV KOSTIć

Foto: STANISLAV KOSTIć

Jednostavna, ali klasična pakiranja nakita na leptirima nose odabrane citate Deni BaleteZanimljiv niz suradnji Borboleta je povodom »ženskog mjeseca« ostvarila suradnjom s talentiranom književnicom iz Splita, 24-godišnjom Deni Baleta, koju mnogi znaju preko društvenih mreža, odnosno profila Žena kao ti, na kojem svakodnevno objavljuje inspirativne i lijepe stihove.


Borboleta je puno više od samog nakita jer svojim kupcima nudi sitnice koje život znače.


Noseći ili darujući Borboleta nakit darujete uspomene, trenutke, sreću ili ljubav. Iz tog razloga smo željeli ovu suradnju obilježiti životnim stihovima i citatima talentirane mlade književnice, koja je tek na svojim karijernim počecima, ali dubinom svojih tekstova potpuno razumije život i upravo se ti Denini stihovi i nalaze na limitiranim edicijama Borboleta pakiranja, rekao je Stanislav Kostić, kreativni direktor Bobolete.


Foto: Stanislav Kostić
Jednostavna, ali klasična pakiranja nakita na leptirima nose odabrane citate Deni Balete i time približavaju stihove njezine zbirke »Život piše poezije« te snagu, samopoštovanje i ljubav prema samome sebi. A to je ono najljepše što možete nositi, kako kaže i sama Deni.


– Borboleta je jedan od mojih omiljenih brendova, a za mene nema ljepšeg nakita od samopouzdanja, stoga sam ponosna što sam dio ove priče, rekla je Deni Baleta.