Must have komad

Favorit mjeseca: Upečatljiv blejzer s potpisom modnog dvojca eNVy room

Mija Dropuljić

FOTO: IG@envy_room

FOTO: [email protected]_room

Zaljubili smo se u blejzer iz aktualne kolekcijePostoje oni komadi koji nas osvoje na prvi pogled, a upečatljivi blejzer s potpisom poznatog hrvatskog modnog dvojca eNVy room je upravo jedan takav komad. 


U pitanju je blejzer iz aktualne kolekcije za jesen/zimu 2020./2021. koji poglede plijeni iz više razloga. Prije svega tu su dva materijala zbog kojih se stvara izuzetno efektan dojam. Za gornji dio je korišten šljokičasti bijeli materijal, dok donji plijeni poglede zbog svog sjajnog sivog materijala. Osim materijala, naglašeni volani pretvaraju ovaj blejzer u pravi statement komad. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli eNVy room (@envyroom)

Na prvu se čini kako ga je veoma teško kombinirati, no zapravo ovaj blejzer možete nositi na više načina. Ako ga, kao što su dizajneri napravili, kombinirati uz drugi upečatljiv komad, poput blještavih hlača, dobivate styling koji je stvoren za posebne prigode. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli eNVy room (@envyroom)Ako ga pak nosite uz jednostavne crne ili sive hlače, svakodnevni styling pretvarate u pravi statement outfit. Pripazite da u tom slučaju make up i frizura budu što prirodniji. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli eNVy room (@envyroom)