Holiday

Ova blagdanska kolekcija proizvoda izvrstan je odabir za sve beauty zaljubljenice

FOTO: MAC

FOTO: MAC

Odlično rješenje za božićne poklone.Istinske beauty ljubiteljice vole probrane proizvode, a visoko na ljestvici obožavanja se nalaze limitirane blagdanske kolekcije i poklon setovi. To zna i popularni make up brend MAC koji je već sada lansirao svoju Holiday kolekciju i setove koji su prepuni fantastičnih proizvoda. 


Kao i svake godine Holiday kolekciju i poklon setove možete naći u trgovinama u Zagrebu i Splitu, ali i online na FABUspot.hr.


Hypnotizing Holiday kolekcija ima hipnotizirajuće dobra pakiranja i pršti od omiljenih bestsellera, ali i nikad viđenih proizvoda. Uz to su i neizostavni setovi koje možete pokloniti sebi i drugima. Kolekcija sadrži magične ruževe i sjajila, blistava sjenila, olovke za oči kao i trepavice. 


Ove godine u ponudi se nalazi čak 18 poklon setova, što omoguće da pronađete za svoje omiljene, ali i možda za sebe, one setovi koji su vam potrebni. 
Uz to su ovogodišnja pakiranja za blagdansku kolekciju napravljena imajući u vidu održivost i smanjivanje plastičnog otpada. Primjerice, eliminirane su plastične komponentne, što je ekvivalent 500.000 plastičnih boca. 


Sjajila za usne, highlighteri, sjenila, umjetne trepavice, sjenila za oči… Ako ne znate gdje kupiti božićni poklon, u ovoj blagdanskoj kolekciji i poklon setovima pronaći ćete rješenje.