Mjesto o kojem maštamo

Bazen ovog hotela je toliko predivan da ne možemo prestati gledati njegove fotografije

Mija Dropuljić

FOTO: IG@mcnallydream

Xcaret Mexico je luksuzni resort koji je specifičan po tome što se svojim dizajnom uklapa u priroduPostoji oni hoteli koji svojom arhitekturom jednostavno oduzimaju dah. Neki od njih su postali svjetski popularni zbog, primjerice, inovativnog bazena koji plijeni poglede ne samo svojom položajem nego i dizajnom. Jedan takav je bazen meksičkog hotela Xcaret Mexico koji nas je osvojio na prvu fotku. 


Xcaret Mexico je luksuzni resort koji je specifičan po tome što se svojim dizajnom uklapa u prirodu, a prilikom stvaranja istog je za inspiraciju poslužila i bogata povijest Maja. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Living Hotels (@living_hotels)

Ovaj hotel uklapa moderni dizajn s prirodom i zanimljivom povijesti, tako da se čini kao da je većina objekata nastala iz same prirode. 


Stoga ne iznenađuje što je njihov poznati bazen također stopljen s prirodom. Nalazi se na krovu, a poseban je prozirnom “hodniku” koji se navire iznad morske površine te stvara iluziju da je svojom kristalno bistrom vodom tek kopneni produžetak mora. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SociedaDeViajeros (@sociedadeviajeros_)Inače ovaj all-inclusive resort ima 900 soba, veliki wellness i spa centar, a koliko im je bitna uklopljenost s prirodom, govori i činjenica da je doslovno okružen velikim parkovima, a veliku pozornost pridaje i održavanju prirode.