Širenje poslovnog carstva

Priča se da će Ariana Grande lansirati svoju kozmetičku liniju. Naziv je genijalan

Sanda Milinković

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Najviše nas je zainteresirao jedan proizvod.Ariana Grande mogla bi biti najnovije celebrity ime koje će se baciti i u kozmetičku industriju. S obzirom na to koliko dobro prolaze linije što su ih već lansirali Hailey Bieber, Rihanna, Kylie, Kim i Kendall, ne čudi nas odluka o proširenju poslovnog carstva.


Britanski Elle piše da je Grande podnijela zahtjev za zaštitom imena, a kao naziv svoje kozmetičke linije odabrala je “God Is A Woman” što je i njezin singl iz 2018. godine.


Singl je predstavila spotom koji je praktički srušio internet je u njemu bila potpuno gola te “potopljena” u bazen ljubičastog efekta. Stvorila je tako generaciju obožavatelja popularnih “bath bombs” što je najbolje iskoristio Lush koji je čak i lansirao liniju “bombi” za kupke pod istim nazivom. Naravno da su se “bombice” brzo rasprodale.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Grande bi linijom obuhvatila mnoge proizvode, od skincare preparata do proizvoda za njegu tijela, uključujući maglice, gelove za tuširanje, kupke, parfeme i, ono što nas najviše zanima – soufflé.


Ovo nije prvi izlet u svijet kozmetike mlade pjevačice jer je sa svojih šest parfema zaradila više od 150 milijuna dolara samo u 2017. godini. Čini se da zna što radi pa ne sumnjamo da će se proslaviti i novim kozmetičkim proizvodima.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)