Hypnotic Green

Istarska dizajnerica Antonela Gregorović predstavila novu kolekciju kojom prevladavaju prekrasne haljine

Ivana Kocijan

Foto/ANA LORENCIN BULJAN

Foto/ANA LORENCIN BULJAN

Modni editorijal za kolekciju Hypnotic Green snimljen je u središnjoj Istri, u šumi pored pazinskog Zarečkog krova.Istarska modna dizajnerica Antonela Gregorović predstavila je novu kolekciju Hypnotic Green u kojoj prevladavaju prirodni materijali, pamuk i viskoza.


Kolekcija je jednostavna, nosiva i multifunkcionalna. Dizajnerica otkriva kako je zamisao bila da se odjevni komadi iz kolekcije mogu nositi cijeli dan, od odlaska na posao, šetnje, pa do večernjeg izlaska, kombinirajući obuću od natikača, tenisica ili sandala na petu.


Kolekcijom prevladavaju haljine, obogaćene volanima, puf-rukavima i gustim gumbićima. Osim haljina, dio kolekcije čine i košuljice te kratke hlače čija je kopča na pojasu s Antonelinim poznatim logom, leptirićem, izrađena 3D printerom. Kolekcijom prevladavaju crna, bijela, fuksija i zelena boja te cvjetni uzorci.
Riječ je o njezinoj prvoj kolekciji nakon povratka iz Pariza gdje je predstavila ekstravagantnu kolekciju »La Vie Est Belle«.


Foto/ANA LORENCIN BULJAN

Foto/ANA LORENCIN BULJAN


Modni editorijal za kolekciju Hypnotic Green snimljen je u središnjoj Istri, u šumi pored pazinskog Zarečkog krova. Zamisao da se ljetna kolekcija predstavi u šumi, a ne klasično pored mora, došla je u doba korona karantene kada je većina stanovnika, pa tako i sama Antonela, razgledavala i istraživala ljepote centralne Istre.


Foto/ANA LORENCIN BULJAN

Foto/ANA LORENCIN BULJAN


S obzirom na to da je kolekcija od prirodnih tkanina, sasvim je normalno bilo ubaciti haljine u šumsko zelenilo pa je tako nastao i naziv kolekcije Hypnotic Green. Editorijal je nastao u suradnji s fotografkinjom Anom Lorencin Buljan koja je osim fotografija, surađivala i na ideji cijelog snimanja.


Za šminku bila je zadužena Ella Žudic, frizuru je izradio frizerski salon Artistic, model je Valentina Horvat iz Modne agencije Tijara, torbe i cipele su iz Domino cipela, a čizme su vlasništvo dizajnerice.


Foto/ANA LORENCIN BULJAN

Foto/ANA LORENCIN BULJAN