Ljetna modna priča

Anamarija Asanović u novoj kampanji i kolekciji: Žensku snagu interpretira kroz mediteranski doživljaj

Sanda Milinković

Foto: Katarina Radonić

Foto: Katarina Radonić

Senzualnost žene, romantičan duh, putenost i ovaj put su okosnica njene modne priče i njena neiscrpna inspiracija.Od kada je stupila na modnu scenu dizajnerica Anamarija Asanović u fokus svoje inspiracije uvijek je stavljala mediteranski senzibilitet kojem je i danas ostala vjerna.


Dizajnerica čije kreacije uvijek krasi epitet ženstvenost i romantika, i ovaj put kreirala je kolekciju koju će svaka žena zasigurno poželjeti u svom ormaru. Senzualnost žene, romantičan duh, putenost i ovaj put su okosnica njene modne priče i njena neiscrpna inspiracija.


Kolekcijom dominira prava eksplozija šarenih boja poput ljubičaste, žute, narančaste i neizbježne crvene boje kao odraza ženstvenosti. Koketirajući s uzorcima voća i floralnog printa u centar istraživanja ovaj put ženu stavlja u drugu kulturološku dimenziju i žensku snagu interpretira kroz mediteranski doživljaj.
Kolekcijom se osjeti snažan utjecaj mističnog i pomalo egzotičnog stila čija je raskošnost naglašena upečatljivim koloritom i printom. Žena ima milijun lica, bilo u hlačama, kombinezonu ili haljini dizajnerica nikada ne uskraćuje njenu ženstvenost već je različitim formama uvijek naglašava.


Glumica Petra Kraljev, Anja Jozić i dizajnerica zaigrale su glavne uloge u ovoj pravoj ljetnoj modnoj priči.


Foto/Katarina Radonić

Fotografije: Katarina Radonić


Modeli: Petra Kraljev, Anja Jozić


Kolekcija je dostupna u A_A store, Obrov 2, Split