KOMENTIRALI PRESUDU

Amber Heard: “Slomljena sam i razočarana”. Johnny Depp: “Najbolje tek dolazi”.

P. N.

“Razočaranje koje osjećam danas je nemoguće opisati. Slomljena sam što brdo dokaza još uvijek nije bilo dovoljno da se suprotstavi nerazmjernoj moći i utjecaju mog bivšeg muža”.Johnny Depp dobio je tužbu za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard koju je tužio zbog optužbi za obiteljsko zlostavljanje. Amber Heard se oglasila nakon presude


“Razočaranje koje osjećam danas je nemoguće opisati. Slomljena sam što brdo dokaza još uvijek nije bilo dovoljno da se suprotstavi nerazmjernoj moći i utjecaju mog bivšeg muža”.


Žao mi je što sam izgubila, ali još sam tužnija što sam, čini se, izgubila pravo koje sam mislila da imam kao Amerikanac – a to je da govorim slobodno i otvoreno”, navela je u izjavi.
Johnny Depp je također komentirao presudu i to sa zadovoljstvom.


Protiv mene su putem medija iznesene lažne, vrlo ozbiljne i kriminalne tvrdnje, što je izazvalo salvu mržnje, iako protiv mene nikada nije podignuta optužnica”, naveo je Depp, dodajući da je sve to jako utjecalo i na njega i na njegovu karijeru.


“I šest godina kasnije, porota mi je vratila život. Uistinu sam ponizan”, dodao je.


Kaže da je dugo razmišljao o tome da nastavi s ovim slučajem. “Od samog početka, cilj pokretanja ovog slučaja bio je otkrivanje istine, bez obzira na ishod.”


“Najbolje tek dolazi i konačno je počelo novo poglavlje”, poručio je Depp.