Za dozu atraktivnosti

Amaranthine zna što se nosi ovo ljeto. Predstavljena neodoljiva kolekciju nanogica

Life

Foto: Andrea Mulder / Photo Art

Foto: Andrea Mulder / Photo Art

U ponudi su i veliki barokni biseri s kojima se pretvarate u Veneru rođenu iz mora. Gotovo da nema komada nakita koji je atraktivniji od nanogice, ali njihova čarolija tu ne staje. Vjeruje se da kada nosite nanogicu, svaki vaš korak odbija negativnu energiju i prenosi pozitivnu vibraciju na sve oko vas. Zvuči dovoljno zanimljivo da se odvažite isprobati magiju nanogice?


Trendovi u modi dolaze i odlaze, pa se možda pitate jesu li nanogice i danas u trendu? Apsolutno DA! U Hrvatskoj ih ove godine u velikom stilu i raznim oblicima predstavlja brend nakita Amaranthine.


Njihove nanogice dolaze u raznim stilovima i oblicima; od jednostavnih i nježnih do hrabrih i kričavih. Izvrsno izgledaju uz kraće traperice i hlače ali i uz haljine, suknje te vruće hlačice. Za potpuni doživljaj kombiniraju se uz sandale, balerinke, tenisice, natikače ili bose noge jer bilol što da odaberete, nanogice vaš izgled podižu na novu razinu.


Andrea Mulder / Photo Art
Kakvu nanogicu odabrati? Suptilnu i nježnu ili veliku i uočljivu?


Vaš odabir ovisit će o tome kako se nosite i osjećate. Nanogice možete nositi kad god i gdje god želite. Stil prilagodite svom osobnom stilu, prilici i svojoj odjeći. Ako je prigoda svečana, a vi nosite prekrasnu haljinu i visoke potpetice, odaberite nanogicu koja će vaš izgled učiniti još zanimljivijim. Ako je sunčan ljetni dan i nosite ležerne traperice ili suknju, odaberite nanogicu s poludragim kamenjem usklađenim s vašim horoskopskim znakom, bojom vaše odjeće ili jednostavno željom i osjećajem.


Andrea Mulder / Photo Art


Krupniji modeli nanogica bolje će izgledati na nježnim gležnjevima i obratno, ali ljeti je sve dozvoljeno – nosite ih kako god vi želite. Ključno je samopouzdanje.


Amaranthine nam je predstavio svoje nanogice od poludragog kamenja koje je dio njihovog brand dna – birajte između sitnih koralja, lapisa i tirkiza preko oblih rozenkvarca i bisera pa sve do velikih baroknih bisera s kojima se pretvarate u Veneru rođenu iz mora.


Andrea Mulder / Photo Art


Ammaranthine nakit kod nas možete pronaći u trgovinama, Culto i Croatia in a Box, ali i u Rovinju gdje se nalaze u Azul concept storeu i Hotel Park concept storeu. Tu je uvijek i njihova web stranica www.amaranthinestore.com