Pletene haljine su IN

Ako želite kupiti samo jedan model haljine ove jeseni, onda je to ovaj!

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Jedna haljina koja zadovoljava sve jesenske potrebeUvjeti za onu idealnu jesensku haljinu: ona treba biti udobna, stylish i elegantna, po mogućnosti da se da lako kombinirati i transformirati i bilo bi fantastično kada bi ta ista haljina ujedno i grijala. Nemoguća misija? Ne bismo se složili. 


Predstavljamo pletenu haljinu koja ove sezone ima veliki comeback. Tople i udobne pletene haljine su ove jeseni posvuda. Doslovno svaki high street ima u ponudi čak par modela.


Prevladaju široki krojevi zbog čega su izrazito udobne jer nigdje ne stežu, ne podižu se, a uz to ispod njih možemo, ako je potrebno, nositi dodatne slojeve. Dolaze u raznim bojama, ali dominiraju zemljani i neutralni tonovi. No, pojedini brendovi predstavljaju i nešto hrabrije boje, poput jarke pink. 
Ovaj tip haljine prvenstveno grije. Za razliku od drugih haljina ne morate razmišljati što još morate odjenuti kako vam ne bi bilo prohladno. Dovoljan je dobar par toplih najlonki i kvalitetne jesenske cipele i spremni ste za sve izazove. 


Pletene haljine možete nositi uz ravne čizme ili cipele, ali isto tako uz visoku petu ili platformu. Za dodatni stylish dojam, birajte široke rukave i velike ovratnike ili dolčevite. 


Provjerili smo aktualnu ponudu vodećih high street brendova te donosimo listu najboljih pletenih haljina.


Mango (349,90 kn)


H&M (39,90 eura)


Zara (229,90 kn)


Mango (349,90 kn)


H&M (29,99 eura)


Pull&Bear (179,90 kn)


Mango (249,90 kn)


H&M (34,99 eura)


Zara (229,90 kn)


Mango (349,90 kn)


Pull&Bear (199,90 kn)