Art of tanning

Afrodita je predstavila nove proizvode za preplanulu put

Mija Dropuljić

Afrodita Professional

Afrodita Professional

Art of tanning je nova linija iz Afrodita Professional asortimana.Stiglo je vrijeme proljetnih haljina, najdražih sandala i kratkih rukava, a s time i pokazivanja kože. Ako želite već sada, ali i tijekom cijele godine, preplanulu put, novi Afrodita Professional proizvodi iz linije Art of tanning su stvoreni za vas. 


Proizvodi Art of tanning inspirirani prirodom zaokružuju cjelovitu mogućnost postizanja i očuvanja preplanulosti tijekom cijele godine.  Ovisno o željama, očekivanjima i potrebama, uzmite željeni proizvod Art of tanning, a najbolja je kombinacija svih proizvoda linije. Kolekcija sadrži proizvode za prije dobivanja preplanule puti, za dobivanje preplanule puti i za svakodnevnu njegu


Kako biste pripremili kožu važno je obaviti piling, a za to će vam poslužiti Art of spa Sunny mango koji sadrži nježna zrnca i ljetni miris manga. 


Afrodita

Cijena: 154,90 kn
Za dobivanje preplanule puti tu je losion za samotamnjenje ili marmelada. Losion  je namijenjen za lice i tijelo za samotamnjenje i postupno postizanje preplanulog tena. Kompleksom za samotamnjenje od 100 % prirodnog podrijetla i bez izlaganja UV zrakama koži daje zdrav blistav izgled i osigurava ujednačen dugotrajan ten.


 


Afrodita_art_of_tanning

Cijena: 124,90 kn


Marmelada za tijelo izvrsna je za brže i intenzivnije postizanje preplanulog tena. Sa 100 % prirodnim sastojcima, zlatnim pigmentima za blistav izgled kože i egzotičnim mirisom manga osigurava dugotrajan i atraktivan preplanuli ten.


Za svakodnevnu njegu preplanule puti tu su pjena za čišćenje Art of Tanning, Glow maglica i maslac Art of spa Sunny mango light.


Maglica za lice i tijelo s egzotičnim mirisom manga intenzivno vlaži i njeguje te održava preplanuli ten, a zlatni pigmenti koži daju sjajan i blistav izgled.


Afrodita

Cijena: 77,90 kn


Pjena za čišćenje lica i tijela s opojnim mirisom manga i bez SLS-a/SLES-a prikladna je za dugotrajno održavanje preplanulosti. Nježna, ali učinkovita formula s uljnim kompleksom i bioaktivnom mliječnom kiselinom nježno čisti i vlaži kožu te sprječava njezino isušivanje.


Afrodita

Cijena: 77,90 kn


Zadnji sloj vašeg rituala za njegu treba očuvati mekoću kože i pojačati učinak prethodne njege. Prepustite se laganoj brzoupijajućoj teksturi i ljetnom mirisu sunčanog manga s maslacem za tijelo.


Svi proizvodi su dostupni na službenom webshopu i u Afrodita Beauty Centrima i shopovima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center Iblerov Trg 10) te u izabranim kozmetičkim salonima partnera.