Brend upotpunjen s dva nova proizvoda

Adriatic Girls je nova ljetna kolekcija s potpisom Ane Bacinger

Life

FOTO: PR

FOTO: PR

Organski pamuk, vibrantni retro print i bezvremenski krojevi u novoj LFP kolekciji

Ljubiteljice estetike modne novinarke Ane Bacinger svake godine s nestrpljenjem jedva čekaju novu LFP kolekciju koja je prepoznatljiva po vibrantnim bojama, retro printevima i krojevima koji odišu bezvremenskim prizvukom.


Njihovom čekanju je došao – kako u priopćenju piše Ana je izbacila nove vizuale za svoju Adriatic Girls kolekciju, namijenjenu djevojkama i ženama koje traže ležerne komade za cjelodnevne kombinacije i modne dodatke stvorene da podignu apsolutno svaki styling.
Klasik koji smo potajno priželjkivali


Ana je ovog ljeta napravila mali odmak od svojih dosadašnjih kolekcija i ponosno predstavila dva nova proizvoda koja su se već našla na listama želja brojih fashionistica. Riječ je o senzacionalnoj haljini od prirodnog lana, koja dolazi u dvije dužine i jednostavno osvaja svojim boho krojem i elegantnim printom šarenih jedrilica. 


Haljina je stvorena kako za dnevne tako i večernje kombinacije i definitivno je jedan od onih komada koji ćete izvaditi iz ormara u svim situacijama kada ste bez ideje što odjenuti, a želite postići wow prizvuk. Uz spomenutu haljinu, LFP nudi i predimenzioniranu bijelu košulju – klasik koji smo potajno priželjkivali u Aninoj kolekciji. 
U fokusu organski pamuk i biorazgradive boje


Adriatic Girls košulja stigla je u dva šarena printa, od kojih se teško odlučiti za favorita.


Tu su šarene prugice koje ostavljaju bezvremenski dojam i već ranije spomenute šarene jedrilice – neodoljiv print stvoren za ljetnu sezonu. Zamišljene su da se nose u kombinaciji s kratkim hlačicama i suknjama u gradskom điru, i prebačene preko kupaćeg kostima na ljetovanju. 


Kolekciju je nadopunila unisex pamučnim majicama u novim bojama i printevima, neizostavnom ljetnom torbom koja je ove sezone ukrašena retro jedrilicama i cool pamučnim kapama s Adriatic Girls natpisom koje dolaze u četiri boje. 


LFP kolekcija izrađena je od organskih materijala i bojana biorazgradivim bojama, a fokus cijele priče je na slow fashionu. Svaki komad radi se isključivo po narudžbi, kako bi se smanjilo gomilanje nepotrebnih zaliha. Kolekcija je dostupna na webshopu, a uvijek se možete javiti i putem inboxa na Instagramu.