Jesenski hit

A najtraženija haljina ove sezone je…

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Na prvu sigurno nećete pogoditi koji model je u trendu

Da vas netko upita koja bi bila najtraženija haljina za jesen i zimu, zasigurno biste rekli da je pitanju, primjerice, pletena. No, mogli biste se iznenaditi koja je zauzela jesenski tron. 


Ako je suditi po modnim influencerima, takozvane negliže haljine su glavni hit ove jeseni. U pitanju su haljine koje izgledaju poput svilenih spavaćica, ukrašene čipkastim detaljima, pretežito oko dekoltea.


Njihov materijal nježno pada, a kako se poigravaju s izrezima i transparentnim dijelovima, tako ostavljaju izazovni dojam. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Belen Hostalet (@belenhostalet)Modni dodatci


Negliže haljine su predstavile i brojne modne kuće, poput Alexandera Wanga, pokazale su da ovaj tip haljine možemo nositi i tijekom dana. 


Ova haljine zbog svoje kombinacije romantike i seksipila, bazno su rezervirane za večernje izlaske i posebne prigode. No, uz pomno odabrane modne dodatke i ostatak odjevnim komada, lako ćete ovu negliže haljinu pretvoriti i u svakodnevni komad. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Gala Gonzalez (@galagonzalez)Pogriješiti nećete ako je nosite uz stilski posve suprotne komad jer ćete tako ublažiti njen seksipil.


To znači da romantičnu i izazovnu negliže haljinu kombinirate uz kaubojske čizme, najlonke, dugu pletenu vestu i kožnu jaknu. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Rebecca Olivia (@rebeccaferrazwyatt)Naravno, uvijek se možete odlučiti naglasiti zavodničku stranu ovog tipa haljine. To ćete činiti za večernje prigode, a ova haljina može biti i vaš odabir za nadolazeći slavljenički mjesec. Sve što vam je potrebno su klasične salonke.


Ako želite pratiti i drugi jesenski trend, onda ćete nositi negliže haljinu s najlonkama i sandalama. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli MATILDA DJERF (@matildadjerf)