Ljubavni brodolom na vidiku

Hoće li se neki od ovih 6 horoskopskih znakova razvesti u ovoj godini?

S.M.

Foto: iStock

Foto: iStock

Neki će osjetiti negativne, a neki pozitivne promjene.Ljubav je začarani krug stalnih uspona i padova, a astrologinja Susan Taylor predviđa da će ova godina sama po sebi, za sve nas biti poprilično izazovna kada je romantika u pitanju.


Nekima će donijeti lijepe trenutke, nekima malo padova, a nekima i rastavu. Taylor navodi da bi se šest horoskopskih znakova moglo i razvesti. Na razvod ne moramo gledati kao na potpuni krah zbog kojeg smo izgubili vjeru u ljubav već na simbol novog početka i novih praznih poglavlja koja ćete ispisati novim željama, ciljevima i novim ljubavima. 


Bik


Bikove bi mogla mučiti nekompatibilnost s partnerom zbog čega će na površinu isplivati mnogi problemi između njega i partnera. Unatoč trudu, spašavanje veze čini se kao uzaludna bitka.


Blizanci
Ljubav nije jednostavna, a Blizanac bi ove godine to mogao naučiti. Dosadna rutina, distanca i općenita razlika u načinu razmišljanja, mogla bi biti presudna između Blizanca i njegovog partnera. Borba za vezu je hvalevrijedna, ali čini se da će biti samo trošak vremena.


Rak


Kao jedan od najosjećajnijih znakova zodijaka, Raku je kraj godine teško pao. Morali su se nositi s tenzijama i lošim vibracijama koje bi ih naposljetku mogle potpuno udaljiti od partnera. Vrijeme je za preispitivanje veze i donošenje nekih teških odluka.


Lav


Lavovi će ove godine imati problema s održavanjem ravnoteže u vezi. Primijetit će neke promjene u sebi, shvatiti da se osjećaju sve nesretnije. Sada je vrijeme da preuzmu kontrolu nad budućnosti i odluče što doista žele od veze.


Vaga


Stvari bi za Vagu i njezina partnera mogle postati teške, a osobe rođene u ovom znaku mogle bi poželjeti okrenuti novu stranicu i početi ispočetka. Vagine veze ove su godine poprilično izazovne, ali nije to toliko strašno jer će sada imati vremena za koncentrirati se i nastaviti dalje.


Jarac


Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku mogle bi se osjećati izolirano i usamljeno bez obzira na to što su u vezi. Osjećat će se udaljeno od partnera i bit će im teško pronaći zajednički jezik. Kraj veze je nažalost, po svemu sudeći, neizbježan.


___


*Ovakve tekstove o horoskopu, horoskopskim predviđanjima i savjetima ne treba shvaćati previše ozbiljno niti na njima temeljiti važne odluke jer služe isključivo za zabavu.