Bezvremenski komadi

4 jesenska modna trenda koja sigurno imate već u ormaru

Mija Dropuljić

Foto: Instagram @olivialaura_ & @cocobeautea, iStock

Foto: Instagram @olivialaura_ & @cocobeautea, iStock

Ove jeseni se vratili su se pravi modni klasiciČudo je to s modnim trendovima, pojave se pa nestanu pa ponovno pokucaju na vrata našeg ormara. Prednost toga je činjenica da često vodeće sezonske trendove već posjedujemo. Donosimo popis jesenskih modnih trendova, a većinu komada sigurno već imate posložene u svom ormaru. 


Košulje širokog kroja


Opuštene, lepršave i prije svega udobne – košulje šireg kroja naprosto obožavamo, a ove jeseni su ponovno jedan od vodećih trendova. Bez obzira na boju ili način na koji obožavate nositi ovaj kroj, ove jeseni nećete pogriješiti u ovom bezvremenskom odjevnom predmetu. 


View this post on Instagram

Objavu dijeli ARKET (@arketofficial)Odijela iste boje
Nosimo odijela iste boje i materijala! Hlače i blejzer su prikladni za odlazak na posao, ali dovoljno su kul i za ostatak dana. Ove jeseni idete korak dalje – nosite i prsluk u istoj boji i od istog materijala. 


View this post on Instagram

Objavu dijeli AGNIESZKA (@fashion_by_aga)Pulover na prugice


Prugice su onaj uzorak koji dobro funkcionira u bilo koje doba godine. Ove sezone krasi pletiva, točnije pulovere, a za posebno efektan look, kombinirajte ostatak styling u bojama pulovera. Karirani uzorak


Retro stil se proteže kroz brojne dizajnerske, a sukladno tomu i kroz high street brendove. Karirani uzorak je u tom duhu najpopularniji, a posebno fantastično izgleda na jesenskim kaputima.