Malo drugačiji način korištenja beauty proizvoda

3 trika s ružem i olovkom za usne koja nećete tako lako zaboraviti

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Ruž kao sjenilo? Olovka kao ruž? Vrijeme je da isprobate pomalo drugačije načina korištenja proizvodaCrveni, nude, smeđi ili pink – svaka žena u svojoj kozmetičkoj torbici posjeduje barem par ruževa. Neki su rezervirani za everyday look, dok druge čuvamo za posebne prigode. Koju god boju preferirali, kako bi ruž trajao duže potrebno je imati i odgovarajuću olovku za usne koja će obrubiti usne i tako ga držati na mjestu. No, ta dva proizvoda ne morate uvijek koristiti na “pravilan” način


Brojni su savjeti kako pravilno nanijeti ruž u želji da što duže traje i istakne samo one najbolje strane naših usana. U svoju beauty rutinu uključite i sljedeće trikove, mogli biste se ugodno iznenaditi.


Koristite olovku za usne kao ruž


Pronaći idealnu kombinaciju olovke i ruža za usne se često čini kao nemoguća misija. Koliko god možda taj look bio popularan, no nemojte koristiti tamniju olovku na rubu usana i svjetliji ruž. Ako uistinu ne možete naći onu dobru kombinaciju uvijek možete koristiti olovku kao ruž preko cijelih usana. 
FOTO: Unsplash


Koristite ruž za usne kao sjenilo za oči


Da, dobro ste čuli, nije pogreška u pisanju. Omiljena ruž za usne može se koristiti i kao sjenilo za oči uz pomoću kojeg ćete kreirati monokromatski look. Nanesite malo ruža na kapke i izblendajte uz pomoć čistog kista za oči.


Uz pomoć olovke za usne pretvorite sjajni ruž u mat


Kupili ste ruž koji vam je ipak presjajan kada se na koncu nanese na usne? Ili jednostavno želite najdražu sjajnu boju povremeno nositi u mat izdanju bez da kupujete novi ruž? Nanesite ruž na sune, preko njega nanesite puder u prahu uz pomoć čistog kista. Gornju i donju usnicu stisnite te pomiješajte ruž i puder.