Sretno u novoj godini!

2022. bit će najsretnija za ova 3 znaka zodijaka: Čekaju ih i financijski uspjesi

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

Kome će se zvijezde najviše nasmiješiti?

Svaki planet i svaka zvijezda ima svoju vlastitu energiju kojom sjaje iznad nas. Njihova energija ostavlja traga na horoskopskim znakovima, a ponekad nam donose dobre stvari, a ponekad i one loše.


Gledajući koje znakove čeka izrazito sretna 2022. godina, zvijezde su se najviše nasmiješile Jarcu. Jupiter je ušao u njegov znak 3. prosinca, ali ušao je i Saturn koji donosi lošu sreću. No, dok Jupiter šalje poklone i nagrade kada ih ne zaslužujemo, Saturn može poslati nagradu tek kada se za nju dobro naradimo.


Znakovi zodijaka koje će iduća godina maziti


Jarac


Niste osoba od tuluma, ali trebali bi proslaviti činjenicu da ćete u idućoj godini biti najsretnija osoba. Sada je vrijeme da napravite ono o čemu ste oduvijek sanjali.


Sav vaš naporan rad mogao bi se itekako isplatiti pa ćete ubirati plodove onoga u što ste ulagali. Tko kaže da se trud ne isplati?


Djevica


Smatrajte se izrazito sretnom osobom jer će vam iduću godinu obilježiti financijska sredstva. Mnogi će biti ljubomorni što će vam financije cvjetati pa se pazite ljubomornih ljudi.


Umjesto da se bavite njima, bavite se pametnim ulaganjem. Do sada niste imali hrabrosti napraviti neke iskorake po pitanju financija, ali to će se ove godine promijeniti jer ćete u trenutku donijeti dobru i čvrstu odluku.


Bik


Nećete imati osjećaj da ste sretni početkom godine, ali ne brinite jer stiže i vaše vrijeme. Ljudi se obično boje naglih odluka, ali to neće biti slučaj kod vas – budite sretnih zbog naglih promjena i suočite se s njima uz veliki osmijeh.


Nećete imati pretjerane sreće s financijama, ali ljubavni život će vam biti predivan. Ove godine ćete upoznati nekoga u koga ćete se bezuvjetno zaljubiti, a ta će osoba promijeniti vaš život na bolje. Nakon toga će vam se promijeniti čitav život, a postat ćete uspješniji na svim područjima, uključujući i financije, piše Her Way.