Veze

10 razloga zašto se muškarci teško nose sa ženama koje su neovisne i pune samopouzdanja

Dijana Ljubanović

FOTO/Unsplash

FOTO/Unsplash

Duboke, snažne i samostalne žene, zaslužuju muškarca s približno sličnim osobinama...

Potreban je cijeli život boli, iskorištavanja i susreta s različitim osobnostima da biste dosegli određenu razinu dubine u svom umu i srcu.


Iako je ovo zapravo jedna od najvrjednijih osobina koje žena treba imati, na kraju joj to otežava pronalazak nekoga s kime može dijeliti dugotrajnu vezu, nekoga tko istinski razumije sve njezine dijelove i nekoga tko joj može pružiti istinsku ljubav i sreću.
Nema svaki muškarac hrabrosti i snage da se nosi s dubokom ženom. Evo deset razloga zašto:


Postavit će najdublja pitanja


Željeti će otputovati u najmračnije kutke uma i duše, istražujući dalje o životu muškarca i postavljajući određena pitanja na koja možda nisu spremni ni odgovoriti u potpunosti. Nije moguće da uživa u plitkom i površnom razgovoru, pa nije neobično da duboko kopa i postavlja osobna pitanja od prvog dana.


Previše je iskrena


Duboka žena svoj integritet mora držati vrlo blizu, tako da jedina stvar u koju zaista vjeruje jest ostati iskrena s ljudima koje voli. Uvijek će odgovoriti istinom na sve što je muškarac pita. I ona će očekivati ​​istu razinu iskrenosti od muškarca, piše Relationship Rules.


Ona točno zna što želi u životu ili koga želi
Može odmah reći sviđa li joj se muškarac ili ne i definitivno ne treba puno istraživati ​​sve svoje mogućnosti i puno se zabavljati kako bi bila potpuno sigurna u vlastite osjećaje. Njezino srce može kucati samo za nekoliko posebnih ljudi i ona može odmah reći tko su oni.


Ona će htjeti s partnerom podijeliti duboku vezu


Želi voditi duge i intenzivne razgovore o vašem životu. Želi znati sve o prošlosti muškarca, dobrim i lošim dijelovima. Želi razumjeti svu bol koju je muškarac pretrpio i sve stvari zbog kojih je sretan. Želi biti sigurna da je u stanju dodati neku vrijednost životu muškarca. Želi vezu koja je stvarna, vezu koja se kreće dalje od pukog izlaska i zabave.


Ne plaši se intimnosti


Ne boji se zbližavanja s partnerom i prihvaća rizik da bude povrijeđena. Ne misli da će joj ta veza u bilo kojem trenutku naštetiti slobodi ili ostaviti osjećaj bespomoćnosti. Njezina intimnost i dubina idu ruku pod ruku, zbog čega će uvijek željeti uživati ​​u ljepoti intimnosti u bilo kojoj vezi koju ima.


Ona vidi kroz partnera


Može razumjeti tko je muškarac uistinu i znati stvari zbog kojih se osjeća ranjivo, stvari koje skriva u srcu. I neće se suzdržati da ukaže na sve stvari koje vidi ili na činjenicu da  može dobro pročitati osobu. Ali ona to ne radi kako bi se netko osjećao nelagodno. Želi samo da se njen muškarac osjeća kao da ima nekoga tko ga razumije, nekoga kome neće smetati ono što jeste.


Ona čezne za dosljednošću


Lako se isključuje ako oko nje pokazujete nedosljedno ili nesigurno ponašanje. Želi s vama uspostaviti čvrstu i neraskidivu vezu i svjesna je da će dosljednost biti temelj te veze.


Izuzetno je intenzivna


Što bi moglo izgledati pomalo zastrašujuće. Ima intenzivne emocije i misli, zbog čega joj je posve nemoguće da se ponaša ravnodušno prema stvarima koje su joj uistinu važne. I nemaju svi hrabrosti i snage da se nose s ovakvim intenzitetom.


Zna samo duboko voljeti


A ako osjeća kao da muškarac ne osjeća što i ona, odmah će se udaljiti. Ona ne razumije koncept ležernog izlaska s osobom u koju ste doista zaljubljeni ili ostajanja prijatelja s nekim prema kome imate osjećaja.


Ona može znati kada je netko ne upozna ni na pola puta. I počet će se polako odvajati od osobe koja joj nije spremna pružiti duboku ljubav kakvu želi.


Neće nastaviti čekati


Ne čeka da se muškarac odluci, ne čeka da se prestane oklijevati oko nje, ne čeka da se napokon jednog dana pojavi on. Ona je snažna i strastvena žena i neće dopustiti da joj se vrijeme i osjećaji troše na nekoga tko ne može cijeniti njezinu dubinu i iskrenost. I dok pokušava otkriti posebnu vrstu ljubavi, ne boji se biti sama.