Muke po horoskopu

Od muhe naprave slona: Ova 3 horoskopska znaka apsolutno sve zakompliciraju

S.M.

iStock

iStock

Znate onu osobu u društvu kojoj i najjednostavniji dogovor za kavu predstavlja izazov?Poznajete li neku osoba koja od muhe napravi slona? Kojoj je i najjednostavniji dogovor za kavu pravi izazov? Osobu koja na kraju više ne zna ni gdje joj je glava?


Ta osoba zasigurno spada u skupinu horoskopskih znakova koji apsolutno sve zakompliciraju. Web24 prenosi da imaju potrebu za kompliciranjem čak i naoko jednostavnih situacija, a to su redom Škorpion, Jarac i Vodenjak. 


Škorpion


Ovaj je horoskopski znak zarobljen u vlastitoj glavi i često zaboravi koji je korijen njegova problema. Vrlo je opterećen svakodnevnim situacijama i ponekad je nesiguran oko toga što zapravo misli. Upravo zbog toga sve predstavlja  problematično i ozbiljno pati od pritiska kojeg sam sebi stvara pretjeranim razmišljanjem.


Jarac
Jarac voli preuzeti odgovornost i biti u centru pažnje, a te  dvije stvari obično voli napraviti istovremeno. Ne želi pogriješiti već perfektno ispuniti zadatak i zbog pritiska kojeg sam sebi napravi, priprema rješenja još prije nego li se ikakva situacija uopće i dogodi. Rezultat? Na kraju ne samo da sve postane previše komplicirano no što je trebalo biti već i drugi ljudi teško shvate što je uopće mislio.


Vodenjak


Poznata je crta ovog znaka da jednostavno ne vjeruje drugim ljudima već sam želi stvoriti sliku vlastitog mišljenja. Ponekad dosegne vlastiti limit i pritom shvati da mu nedostaje dovoljno znanja o nekom problemu. U svojoj je glavi vrlo često potpuno zbunjen pa čak i najjednostavniju odluku učini puno više kompliciranom nego što je trebala biti.