ZA OVAJ BLACK FRIDAY, FOREO ĆE VAS RAZMAZITI SVOJIM BESTELERIMA I UREĐAJIMA NAJNOVIJE GENERACIJE!

NL Promo

NAPREDNI SKINCARE I ORAL CARE PROIZVODI SU NA ODLIČNOM POPUSTU: Ne propustite nevjerojatnu FOREO Black Friday ponudu i uštedite do 50% na omiljenim beauty tech uređajima!

Briga o sebi doprinosi vašem zdravlju i samopouzdanju, a švedski beauty tech div FOREO to najbolje zna. Razmazite se najnovijim FOREO Black Friday ponudama i uživajte u čistoj, zdravoj i blistavoj koži!


S nevjerojatnim popustima do 50% na omiljene beauty tech uređaje u kojima uživaju brojne svjetske zvijezde, ova ponuda uključuje i najnovije uređaje: LUNA 3, UFO 2 i BEAR – za Black Friday u znaku vrhunske njege i opuštajućih skincare rituala.


Ova će ponuda savršeno doći svima koji žele na vrijeme kupiti božićne poklone ili njegovati svoju kožu na siguran i učinkovit način te uživati u kućnim spa trenutcima, baš kako to čine Rita Ora i Victoria Beckham.


FOREO ponude za Black Friday i Cyber Monday će biti dostupne od 19. do 29. studenog 2021. na www.foreo.com i kod odabranih partnera uključujući: Sancta Domenica, Douglas, FABUspot, Martimex, Bipa i Tehno Mag a nastavit će se na www.foreo.com do 5. prosinca.


Ovo su nevjerojatni beauty tech uređaji koje možete pronaći po posebnim cijenama:


FOREO LUNA 3


LUNA 3


FOREO LUNA 3 uređaj za čišćenje i masažu lica je prava beauty revolucija. Povezan s aplikacijom i snažniji nego ikad, LUNA 3 je prvi hi-tech uređaj za čišćenje lica koji nudi sigurno, higijensko i ultra nježno čišćenje uz različite učvršćujuće masaže. Savršen je odabir za jednostavnu, pouzdanu i cjelokupnu njegu kože te postizanje čvrstog i blistavog tena!


FOREO UFO 2 i UFO maske


UFO 2


Ako svaki dan želite uživati u spa trenutcima koji će razmaziti sva vaša osjetila i osigurati vam izvrsne rezultate, odlučite se za UFO 2. Ovaj napredni uređaj, koji će vam pružiti intenzivan tretman lica u samo 2 minute, savršeno objedinjuje UFO maske inspirirane korejskom njegom kože sa švedskim pristupom najkvalitetnijim i dermatološki testiranim sastojcima, koji će vas zajedno razmaziti nezaboravnim tretmanom lica. Otkrijte ljepotu inovacija i pojačajte sjaj vaše kože uz UFO 2!


FOREO BEAR


BEAR


Nova dimenzija učvršćivanja lica: BEAR u elegantnom, sigurnom i modernom uređaju kombinira mikrostruju s poznatim T-Sonic pulsacijama. Posljednji dodatak FOREO-voj skincare liniji je odlično rješenje za svakodnevno učvršćivanje i podizanje kože lica i vrata na jednostavan i siguran način. Ako želite da i vaši najmiliji uživaju u blistavoj koži, uljepšajte im Božić ovim malenim, ali moćnim uređajem!


U FOREO ponudi za Black Friday 2021. će se pronaći i ovi legendarni uređaji:


FOREO Black Friday i Cyber Monday ponude će biti dostupne od 19. do 29. studenog 2021. na www.foreo.com i kod odabranih partnera uključujući: Sancta Domenica, Douglas, FABUspot, Martimex, Bipa i Tehno Mag, a nastavit će se na www.foreo.com do 5. prosinca