Kupnja i/ili prodaja

Najveća internet tržnica za hranu i piće je nadohvat ruke. Registriraj se!

NL PromoBurza Hrane je specijalizirani portal koji povezuje kupce i proizvođače na području Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Austrije i EU.


Djelujemo od 15. travnja 2013. godine te nam je od tada baza korisnika značajno porasla, a 2022. godine portal broji 12.000 korisnika.


Na našem portalu proizvođači mogu oglašavati svoje proizvode, dok konzumenti imaju priliku objaviti oglase za proizvodima koje potražuju i pregledavati već postojeće oglase proizvođača. Na Burzi Hrane nude se i pretražuju prehrambeni proizvodi u 16 kategorija te je trenutno aktivno preko 14 000 oglasa ponude i potražnje.
Od 2022 godine klijenti mogu otvoriti vlastitu web trgovinu na portalu burzahrane.hr


Naši klijenti mogu postavljati i pretraživati oglase ponude i potražnje, a mi od prodaje ne uzimamo proviziju. Stoga se registrirajte, uredite svoj profil i objavite oglase kako biste se što bolje predstavili!


Ovaj portal je stvoren za Vas jer:


  • sami određujete svoje cijene i količine proizvoda u oglasima
  • vidite statistiku pregleda svojih oglasa
  • možete koristiti praktičnu dostavu na portalu po povoljnijim cijenama
  • uspoređujete cijene s konkurentima
  • informirajte se o sajmovima
  • možete postaviti recepte i dodatno privući pažnju na svoj profil
  • kao naš član možete se oglašavati putem bannera po povlaštenim cijenama

 


Foto: iStock


Proizvođači pregledavaju što kupci potražuju, kupci nalaze kvalitetne domaće proizvode, a sve uvjete prodaje dogovaraju među sobom.


Bilo da kupac potražuje regionalne proizvode ili specijalitete iz inozemstva, može postaviti svoje oglase potražnje kako bi mu se proizvođači javljali s ponudama prema željenim zahtjevima.


 


01/5565-811


01/5565-816


[email protected]