Stravično ubojstvo u Brazilu

Ovu fotografiju na WhatsAppu je objavio nogometaš Correa. Zbog nje je zaklan, odsječenih testisa

P. N.

foto: WhatsApp

foto: WhatsApp

Bijesni muž koji je ubio nogometaša, poslovni čovjek Edson Brittes Junior, uhićen je tri dana nakon Correinog ubojstva. Priznao je ubojstvo 24-godišnjeg nogometaša i rekao da je to učinio u trenutku ludila. Ubojica tvrdi da je nogometaša uhvatio dok je ovaj pokušavao silovati njegovu suprugu Cristianu.“Pojest ću mamu djevojčice koja slavi rođendan… A tata je tu.” Ovo su zadnje rečenice koje je na WhatsAppu napisao brazilski nogometaš Danie Correa, vezni igrač Sao Paola na posudbi u klubu Sao Bento. Napisao ih je uz fotografiju na kojoj je polugol pozirao u krevetu, dok je uz njega bila žena plave kose. Bilo je to nekoliko trenutaka prije nego što će biti ubijen.


Nogometaša kojeg su u Brazilu nazivali brazilskim Messijem policija je pronašla prerezanog vrata i odsječenih genitalija. Tijelo nogometaša pronađeno je u grmlju blizu grada Sao Jose dos Pinhais. Ubojica je muž žene kraj koje se Correa fotografirao.


Bijesni muž koji je ubio nogometaša, poslovni čovjek Edson Brittes Junior, uhićen je tri dana nakon Correinog ubojstva. Priznao je ubojstvo 24-godišnjeg nogometaša i rekao da je to učinio u trenutku ludila. Ubojica tvrdi da je nogometaša uhvatio dok je ovaj pokušavao silovati njegovu suprugu Cristianu.
U kući gdje se fotografirao na krevetu, zbog čega je ubijen, Daniel Correa je stigao na rođendansku proslavu osamnaestogodišnje kćerke bračnog para.