Namjeran požar

NAMJERNO ZAPALILI TVORNICU? Trebala je početi s radom, ali čini se da netko to ne želi

Hina

foto: Rama-Prozor.info

foto: Rama-Prozor.info

Mediji u Mostaru objavili su kako bi u toj tvornici tijekom rujna trebali biti ponovno pokrenuti pogoni za proizvodnju keksa i vafla, a prostor u tvornici i oko nje čistili su radnici. Sumnja se da je požar podmetnut kako bi se došlo do vrijedne parcele koja se nalazi u užoj gradskoj zoni.ČAPLJINA – Sumnja se da je podmetnut požar koji je u petak popodne izbio u krugu nekadašnje tvornice keksa i vafla iz Čapljine “Lasta” nakon što su mediji objavili da bi mogla ponovno početi s radom.


Kako su u subotu izvijestili iz čapljinske vatrogasne postrojbe, požar je izbio u petak popodne, a dojavili su ga građani.


Vatra je izbila u krugu tvornice keksa i vafla “Lasta”, a plamen je prijetio zahvatiti i vozila koja su bila parkirana uz njezinu ogradu. Zahvaljujući brzoj intervenciji čapljinskih gasitelja spriječena je veća materijalna šteta.
Mediji u Mostaru objavili su kako bi u toj tvornici tijekom rujna trebali biti ponovno pokrenuti pogoni za proizvodnju keksa i vafla, a prostor u tvornici i oko nje čistili su radnici. Sumnja se da je požar podmetnut kako bi se došlo do vrijedne parcele koja se nalazi u užoj gradskoj zoni.