Prognoza vremena

Ugodne temperature i svježa večer: Oprez, u Rijeci i okolici moguće je grmljavinsko nevrijeme

Hina

snimio Vedran Karuza

snimio Vedran Karuza

Vjetar na kopnu slab, popodne do umjeren istočni. Na Jadranu ujutro uz obalu slab i umjeren burin, potom zapadni i jugozapadni vjetar, prema otvorenom moru i sjeverozapadni. Najviša temperatura zraka uglavnom od 30 do 35 stupnjeva Celzijusa.ZAGREB – Većinom sunčano i vruće, ali nestabilno, a uz lokalno jak razvoj oblaka u drugome dijelu dana očekuju se pljuskovi praćeni grmljavinom, ponajprije u unutrašnjosti, prognoza je Državnoga hidrometeorološkog meteorološkog zavoda (DHMZ) za četvrtak.


Vjetar na kopnu slab, popodne do umjeren istočni. Na Jadranu ujutro uz obalu slab i umjeren burin, potom zapadni i jugozapadni vjetar, prema otvorenom moru i sjeverozapadni. Najviša temperatura zraka uglavnom od 30 do 35 stupnjeva Celzijusa.


Prognozu za Rijeku i okolicu, pak daje prognostičarski servis AccuWeather, koji je najavio jutro s temperaturama do 26 stupnjeva Celzijevih i popodnevne sate s temperaturom koja bi se trebala kretati oko 31 stupanj Celzijevih. U popodnevnim satima, najavljuju na ovom prognoističarskom servisu, moguće je i grmljavinsko nevrijeme.
Temperatura u Rijeci i njezinoj okolici navečer bi trebala pasti do 19 stupnjeva Celzijevih.