Sramotna politika

Bandiću smo plaćali predizbornu kampanju: Zagrebački šerif ne želi reći nove cijene ZET-ovih karata i parkinga

Hina

snimio Denis Lovrović

snimio Denis Lovrović

»Kada bude vrijeme da to obznanim, onda ćemo obznaniti«, rekao je Bandić u Gradskoj upravi, upitan da pojasni svoje najave iz jučerašnje emisije Radio Sljemena »Zagrebi po Zagrebu«, kada je rekao kako razmišlja o uvođenju ZET-ove »međukarte« čija bi cijena bila između četiri i deset kuna.ZAGREB – Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nije htio danas novinarima otkriti kada bi se trebale uvesti nove ZET-ove karte za sat vremena vožnje te naplata parkiranja na svim javnim prostorima u gradu, rekavši tek da će to obznaniti kada bude vrijeme.


»Kada bude vrijeme da to obznanim, onda ćemo obznaniti«, rekao je Bandić u Gradskoj upravi, upitan da pojasni svoje najave iz jučerašnje emisije Radio Sljemena »Zagrebi po Zagrebu«, kada je rekao kako razmišlja o uvođenju ZET-ove »međukarte« čija bi cijena bila između četiri i deset kuna.


»Razmišljam o tome da napravimo balans između četiri kune i deset i uvest ćemo jednu međukartu za sat i pol vremena jer imamo sada za pola sata. Uvest ćemo za sat, tako da se ljudi ne love i gledaju je li im koja minuta prošla, a ta karta bi trebala biti šest ili sedam kuna. Znači, između četiri i 10 kuna«, rekao je u toj emisiji, gdje je najavio i uvođenje naplate parkiranja na svim javnim prostorima u Zagrebu. Cijena mjesečnog parkiranja bila bi 10 ili 15 kuna.
»Kad bude zrelo vrijeme da objavim, onda ćemo to objaviti«, poručio je novinarima na njihovo inzistiranje da potvrdi te svoje najave i kaže kada ih misli ostvariti.