Podmetnuti požari?

Zagrebačka policija: Zapaljeni automobili u Susedgradu i Novom Zagrebu. Gorjeli su BMW i renault Clio

Hina

BMW zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 36-godišnjaka, zapaljen je na parkiralištu u Ulici Dominika Mandića. Požar su ugasili vatrogasci, a šteta je oko 100.000 kuna.ZAGREB – U Zagrebu su u dva dana zapaljena dva automobila, jedan u Novom Zagrebu, drugi u Susedgradu, izvijestila je zagrebačka policija.


Policijska uprava zagrebačka izvijestila je da je u nedjelju oko 2,20 sati na parkiralištu u Susedgradu nepoznati počinitelj »najvjerojatnije lakozapaljivom tekućinom« polio BMW i zapalio ga.


BMW zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 36-godišnjaka, zapaljen je na parkiralištu u Ulici Dominika Mandića. Požar su ugasili vatrogasci, a šteta je oko 100.000 kuna.
U subotu oko 4,50 sati na parkiralištu u Ulici Božidara Magovca u Novom Zagrebu nepoznati počinitelj je, također najvjerojatnije zapaljivim sredstvom, izazvao požar na automobilu Renault Clio. Taj je automobil u vlasništvu 43-godišnjakinje.


Vatru su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih nije bilo. Šteta iznosi oko 12.000 kuna, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka na svojim internetskim stranicama.