Nesvakidašnji vandalizam

Tko prijeti biciklistima? Čavli postavljeni na enduro stazu na Medvednici

P. N.

Foto facebook

Foto facebook

Na facebooku su objavljene i fotografije na kojima je jasno vidljivo da su čavli kamuflirani, odnosno pokriveni lišćem i zemljom, kako ne bi bili vidljivi i kako bi izazvali što veću štetu



Na biciklističku enduro stazu u Parku prirode Medvednica​ nepoznate su osobe postavile čavle, upozorila je jučer tvrtka Giant Hrvatska na svom facebook profilu te izazvala negodovanje i zgražanje kod velikog broja građana.


Na facebooku su objavljene i fotografije na kojima je jasno vidljivo da su čavli kamuflirani, odnosno pokriveni lišćem i zemljom, kako ne bi bili vidljivi i kako bi izazvali što veću štetu.


“Upozoravamo sve bicikliste kako je netko iz nama potpuno nepoznatih i nerazumljivih pobuda na enduro stazu u Parku prirode Medvednica​ postavio čavle”, poručuje tvrtka Giant Hrvatska te moli počinitelje  da to više ne čine “jer to nije način komunikacije”.




“Ukoliko nekome nešto smeta, neka se za to obrati mjerodavnim institucijama, umjesto da provodi svoju volju i pri tome dovodi druge u opasnost!”, poručuju iz tvrtke Giant Hrvatska koja se bavi prodajom i servisiranjem bicikala.