Potraga

Policija objavila fotografije razbojnika i moli građane za pomoć: Poznajete li ovog čovjeka?

Hina

foto: PUZ

foto: PUZ

Riječ je o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 centimetara, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose, neobrijan nekoliko dana, koji je u vrijeme razbojničke krađe bio odjeven u tamnu majicu kratkih rukava s motivom američke zastave te vidljivom tetovažom na lijevoj nadlaktici, sive traper hlače, obuven u crne tenisice, a na glavi je nosio tamnu šilt kapu.ZAGREB – Zagrebačka policija objavila je fotografije muškarca kojeg traži zbog razbojničke krađe na Čulinečkoj cesti te moli građane da je obavijeste ako imaju podatke o traženom muškarcu.


Nepoznatog muškarca terete da je 11. srpnja, oko 19,50 sati počinio razbojničku krađu u trgovini na Čulinečkoj cesti, a najvjerojatnije se radi o istom počinitelju koji je 14. srpnja, oko 11,30 sati, počinio razbojništvo u trgovini u ulici Vranovina, i dan kasnije drsku krađu u trgovini u Ulici Gjalskog.


Riječ je o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 centimetara, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose, neobrijan nekoliko dana, koji je u vrijeme razbojničke krađe bio odjeven u tamnu majicu kratkih rukava s motivom američke zastave te vidljivom tetovažom na lijevoj nadlaktici, sive traper hlače, obuven u crne tenisice, a na glavi je nosio tamnu šilt kapu.
U vrijeme počinjenja drske krađe bio je odjeven u tamniju majicu s kapuljačom, dok je u vrijeme razbojništva nosio bijelu majicu kratkih rukava, plave traperice i crne tenisice, na a glavi je imao plavu šilt kapu.


Policija moli građane koji imaju podatke o nepoznatom muškarcu da je o tome obavijeste u najbližoj policijskoj postaju ili joj se jave na telefon 192, odnosno e-mail [email protected].