Deveti u par mjeseci

Novi noćni palež: U Splitu noćas izgorio BMW

Hina

Od kolovoza do danas na širem području Splita ukupno je izgorjelo devet automobilaNa parkingu u Omiškoj ulici u Splitu u četvrtak ujutro je izgorio osobni automobil BMW, a vatra je izbila u predjelu motora, doznaje se od policije i vatrogasaca.


Policija je kratko izvijestila kako su dojavu o požaru u Omiškoj 14 b dobila u 5.20 sati, te izvijestila Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Splita čijih je šest vatrogasaca požar ugasilo u 5.56 sati. Na mjestu događaja policija osigurava izgoreni automobil na kojem će uskoro započeti očevid i razjasniti kako je izbio požar na 19 godina starom BMW– u.


Od kolovoza do danas na širem području Splita ukupno je izgorjelo devet automobila. U Omišu su izgorjeli »renault clio«, dva »VW golfa« i »nissan«, u Splitu »audi«, »fiat« i »renault kangoo«, te u Solinu skupocjeni »porsche« i »mercedes«. Uz to, u listopadu je na Šolti izgorjela jedrilica, a u studenom splitski restoran. Policija i dalje traži one koji su se »igrali« otvorenim plamenom ili žarom i tako izazvali požare.