Nevjerica na radnom mjestu žrtve

Kolege s posla shrvani nakon ubojstva Milke Grivičić: Ne mogu sakriti suze. ‘Svima je bila omiljena’

Vladimir Mrvoš

foto: facebook/MilkaGrivicic

foto: facebook/MilkaGrivicic

Njezinom nasilnom smrću najteže su pogođeni kolege u supermarketu Plodine na Marinićima kojima nisu mogli vjerovati da je vijest o njezinoj nasilnoj smrti istina i duboko su potreseni, a mnoge kolegice ne mogu sakriti svoje suze.U Plodinama su s nevjericom primili vijest o tragičnom događaju u kojem je njihova kolegica Milka Grivičić izgubila život. Svi se slažu da je riječ o jednoj divnoj osobi koja nikada nije dolazila u konflikte sa svojim kolegama s posla, a prema kupcima je uvijek bila ugodna i druželjubiva.


– Kolegica Milka Grivičić u posljednje vrijeme radila je u supermarketu Plodine na Marinićima. Prije toga radila je u supermarketu Plodine na Srdočima. Bila je izrazito komunikativna, druželjubiva i, ukratko, omiljena u radnoj sredini. Lako je uspostavljala ugodnu komunikaciju i s kupcima i sa svojim kolegicama i kolegama. Iskreno žalimo zbog nemilog događaja u kojemu je naša kolegica Milka izgubila život. Cijeli je kolektiv jako potresen, a osobito su potresene kolegice iz njezinog supermarketa. Osobno sam ju poznavala kao kupac i znam da je bila vrlo ugodna osoba te da nije bila konfliktna pa sam i sama potresena tragičnim događajem u kojemu je naša kolegica izgubila život, kaže Mirjana Palada Kmetović, član uprave Plodina.


Njezinom nasilnom smrću najteže su pogođeni kolege u supermarketu Plodine na Marinićima kojima nisu mogli vjerovati da je vijest o njezinoj nasilnoj smrti istina i duboko su potreseni, a mnoge kolegice ne mogu sakriti svoje suze.
Poslovođa supermarketa Jasna Jerbić o pokojnoj kolegici ima samo riječi hvale i navodi da nema riječi kojima bi opisala kako se svi u supermarketu osjećaju, svi su pogođeni jer je riječ o zaista divnoj kolegici.