Teška nesreća

HOROR U ILICI Dvije žene poginule u četverostrukom sudaru, krivac mladi vozač Mercedesa?

P. N.

Foto Davor Višnjić / PIXSELL

Foto Davor Višnjić / PIXSELL



Dvije ženske osobe – 23-godišnja djevojka i nešto starija žena – poginule su u strašnoj prometnoj nesreći do koje je došlo sinoć u Ilici kod kućnog broja 424. U nesreći su sudjelovala čak četiri automombila, a prizor na poprištu bio je stravičan, budući je jedno vozilo u potpunosti izgorjelo.


Jutarnji list navodi kako bi glavni krivac za ovu tragediju mogao biti 20-godišnji vozač nabrijanog Mercedesa C 63 AMG zagrebačkih oznaka koji je većom brzinom jurio Ilicom iz smjera Črnomerca u smjeru Vrapča.


Kako se može zaključiti po tragovima na cesti, on je stotinjak metara iza zgrade Ravnateljstva policije, iza zavoja izgubio kontrolu te je desnim kotačima udario u rubni kamen, a potom se vratio na kolnik i presjekao poprijeko cestu prešavši u prometne trakove za vozila iz suprotnog smjera. U tom trenutku zabio se u Opel astru zagrebačkih oznaka koja je nailazila u tom trenutku iz suprotnog smjera. Astra je od siline udarca odbačena gotovo do željezničkog kolosijeka koji je više od pola metra izdignut iznad razine ceste.


Uslijed sudara je, kako navodi Jutarnji, poginula mlada suvozačica iz Mercedesa, kao i suvozačica iz Opel astre. Oba vozača teško su ozlijeđena te su prevezena u bolnice.




U sudaru su sudjelovala još dva vozila koja su naišla iz smjera Vrapča – renault clio krapinskih oznaka i mercedes zagrebačkih oznaka u kojemu je bila majka s djecom. Srećom, ona je naišla posljednja te je uspjela proći samo s manjom štetom na automobilu.