Pojačanje u upravi Kantride

Srećko Juričić novi sportski direktor NK “Rijeke”

Orlando Rivetti

Legendarni »libero» s Kantride vraća se svojim stijenama nakon 18 godina



    Međutim, Mišković, najprije o remiju s »Lokomotivom«. 


    – Čestitam igračima i stručnom stožeru na prikazanom u prvom poluveremenu i na zalaganju tijekom cijele utakmice. To je pomak u odnosu na ono što sam ranije gledao. Draža bi mi, razumljivo, bila pobjeda, ali moramo biti realni. Pred svima nama je puno posla. Tri mjeseca mukotrpnog rada u svim segmentima kluba. Na igračima je da pokažu da zaslužuju dres »Rijeke« – govori Mišković. 


    A onda vijest dana: Srećko Juričić je novi sportski direktor »Rijeke«. 




    – S Juričićem smo sve dogovorili. Čeka se samo potpis. Dali smo si ruke. Nikica Milenković odradio je veliki dio posla u teškim trenucima za klub, ostat će u klubu, nastavljamo suradnju u drugom obliku, na drugom poslu. Juričić će preuzeti dužnost s danom mog ustoličenja. Od njega očekujem program rada, podizanje kvalitete u svim segmentima struke u klubu. Dolaze tri naporna mjeseca postavljanja temelja buduće moćne »Rijeke«. S naglaskom na organizaciju i stvaranje momčadi – rekao je Mišković. 


    Srećko Juričić se tako vraća kući nakon 18 godina Bliskog istoka. Bio je izbornik Ujedinjenih Arapskih Emirata, Bahreina, Omana i Jemena…