Ante Palaversa

Protiv Rijeke možemo još bolje, idemo iskoristiti ono što nam se pruži

P. N.

Ante Palaversa (desno)/Foto Arhiva NL

Ante Palaversa (desno)/Foto Arhiva NL

Bila je ovo dobra predstava, ali siguran sam da u svim elementima igre možemo još bolje i na tome ćemo raditi iz dana u dan. Sada se moramo fokusirati na Rijeku, pogledati koje su njihove dobre, a koje loše strane i iskoristiti ono što nam se pruži - rekao je daroviti veznjak nakon trijumfa na Lokomotivom



SPLIT Ante Palaversa novi je igrač Manchester Citya, koji je ostao na posudbi u svojem dojučerašnjem klubu Hajduku. U dresu matičnog kluba trebao bi igrati do ljeta 2020. godine, a za svaki njegov nastup “građani” Splićanima plaćaju dodatnih 40.000 eura. Kapetan mlade U-19 reprezentacije Hrvatske asistirao je Ismajliju za prvi gol Hajduka u pobjedi nad Lokomotivom. Nakon kornera kojeg je izveo stoper domaćina iz blizine je glavom poslao loptu u mrežu nemoćnog Grbića. Inače, na travnjaku je bio do 63. minute kada ga je zamijenio Hamza:


– Nadam se da smo uzvratili navijačima na sjajnoj podršci s ispunjenih tribina. Vjerujem da ćemo ovako nastaviti i u sljedećem kolu. Očekivali smo tešku utakmicu, stvorili smo puno više šansi, i bili smo bolja momčad, što nas je na kraju dovelo do zaslužene pobjede – kazao je Palaversa nakon pobjede nad Lokomotivom.


Hajduk vjerujemo ima još prostora za još kvalitetnije prezentacije, u subotu se igra na Rujevici Jadranski derbi:




– Bila je ovo dobra predstava, ali siguran sam da u svim elementima igre možemo još bolje i na tome ćemo raditi iz dana u dan. Sada se moramo fokusirati na Rijeku, pogledati koje su njihove dobre, a koje loše strane i iskoristiti ono što nam se pruži – zaključio je Palaversa.



Poljski prvoligaš Lech iz Poznana želi u svoje redove dovesti Frana Tudora koji je više nego dobro odigrao na poziciji desnog boka u pobjedama protiv Osijeka i Lokomotive. Naime standarni desni bočni i kapetan Josip Juranović već duže vremena ima problema sa ozlijedom butnog mišića, stoga je trener Orešćanin bio primoran koristi usluge Tudora koji se nije baš previše naigrao u prvom dijeli sezone, na toj poziciji. Dvoboj Hajduka i Lokomotive gledao je savjetnik predsjednika Lecha, Andrzej Juskowiak koji bio zadovoljan prezentacijom Tudora, a kako prijelazni rok u Poljskoj još traje on bi ga željeli dovesti u svoje redove. Osima Tudoru na kraju sezone ističe ugovor sa klubom novi mu nije ponuđen i ovo je idealna prilika da Splićani nešto eura zarade na njegovom možebitnom transferu