Nema milosti

NK Osijek potjerao Petra Bočkaja nakon što je pijan pobjegao s mjesta nesreće koju je izazvao

Portal Novilist.hr

Petar Bočkaj/Foto PIXSELL

Petar Bočkaj/Foto PIXSELL

Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće - zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg Kluba, stoji u priopćenju NK Osijeka



RIJEKA Osječki nogometni prvoligaš odlučio je raskinuti ugovor s Petrom Bočkajom, veznjakom i ponajboljim igračem, nakon što je u noći s petka na u subotu u pijanom stanju izazvao prometnu nezgodu u kojoj je počinjena značajna materijalna šteta, ali i ima ozlijeđenih sudionika u prometu. Povrh svega Bočkaj je pobjegao s mjesta nesreće.


“Nakon telefonske sjednice Uprave Kluba, igrač Petar Bočkaj je izbačen iz Nogometnog Kluba Osijek. Razlog je uzastopno kršenje profesionalnog ugovora.


Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće – zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg Kluba.




Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima”, stoji na klupskim internet stanicama Nogometnog kluba Osijek.


Petar Bočkaj je inače svojevremeno, u mlađim uzrasnim kategorijama Zagorca iz Krapine, dijelio svlačionicu s Robertom Murićem, povratnikom na hrvatske travnjake iz inozemstva i prvotimcem Rijeke, te su njih dvojica bili proglašavani velikim nadama te generacije.