Premijer liga

Manchester United porazio Aston Villu

Hina

Manchester United je na svom Old Traffordu porazio Aston Villu s 4-1 u prvom meču 32. kola Premijer lige, te se barem malo iskupio svojim navijačima za poraz od gradskog rivala Citya u utorak



LONDON – Manchester United je na svom Old Traffordu porazio Aston Villu s 4-1 u prvom meču 32. kola Premijer lige, te se barem malo iskupio svojim navijačima za poraz od gradskog rivala Citya u utorak.


Početak utakmice pripao je Aston Villi koja je povela u 13. minutu preko Westwooda, ali je domaćin pogocima Waynea Rooneya (20, 45), Juana Mate (58) i Javiera Hernandeza (90+1) spriječio još jednu bruku trenera Davida Moyesa, koji je izgubio podršku i najtolerantnijih navijača Uniteda. To su zorno pokazali i na ovoj utakmici kada su unajmili zrakoplov koji je kružio oko stadiona s ogromnim natpisom »Pogrešna osoba – Moyes odlazi«.


Inače, Rooney je s dva pogotka stigao do brojke 171 u Premijer ligi i pretekao Franka Lamparda iz Chelsea na četvrtom mjestu liste najboljih strijelaca engleskog prvenstva svih vremena. Samo četiri pogotka više ima Thierry Henry, bivši napadač Uniteda Andi Cole ima 187, dok je na prvom mjestu legendarni Alan Shearer s čak 260 golova. na ljestvici vodi Chelsea s 69 bodova, Liverpool ima 68, Manchester City 66, Arsenal 63, Everton 57, Tottenham 56, a Manchester United je sada sedmi s 54 boda.