Kup Kralja

Ivan Rakitić čak triput asistirao u jednom poluvremenu, Katalonci u osminu finala

Hina

Ivan Rakitić/Foto REUTERS

Ivan Rakitić/Foto REUTERS

Rakitić je asistirao Muniru kod prvog gola Barcelone u 17. minuti, asistent je bio i kod drugog pogotka kojim je Denis Suarez u 26 minuti povećao vodstvo katalonskog kluba, a onda i 17 minuta kasnije kada je nabacio loptu Malcolmu (43) koji je doveo Barcelonu u vodstvo od 3:0



BARCELONA Barcelona je sinoć u uzvratu šesnaestine finala Kupa kralja na Camp Nou pobijedila Leonesu sa 4:1, a hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić je bio asistent kod tri pogotka.


Barcelona je slavila golovima Munira (17), Denisa Suareza (26,70) i Malcolma (43). Rakitić je asistirao Muniru kod prvog gola Barcelone u 17. minuti, asistent je bio i kod drugog pogotka kojim je Denis Suarez u 26 minuti povećao vodstvo katalonskog kluba, a onda i 17 minuta kasnije kada je nabacio loptu Malcolmu (43) koji je doveo Barcelonu u vodstvo od 3:0.


Jedini pogodak za Leonesu postigao je Sene u 54 minuti, no onda je Suarez u 70. minuti zabio svoj drugi gol na utakmici za konačan rezultat od 4:1.Rakitić je odigrao samo prvo poluvrijeme, u drugom ga je zamijenio Sergio Busquets.

Prvu utakmicu je također dobila Barcelona 1:0.